Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
01 FEB 2022 9:06AM by PIB Delhi
166.68 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 17,43,059
Active cases stand at 4.20%
Recovery Rate currently at 94.60%
2,54,076 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,92,30,198
1,67,059 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (11.69%)
Weekly Positivity Rate (15.25%)
73.06 cr Total Tests conducted so far; 14,28,672 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
01 FEB 2022 9:06AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৬৬.৬৮ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৭,৪৩,০৫৯দা লৈরি
এক্তিব কেস ৪.২০%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৪.৬০%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ২,৫৪,০৭৬ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৩,৯২,৩০,১৯৮দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৬৭,০৫৯ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১১.৬৯% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১৫.২৫%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৩.০৬ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৪,২৮,৬৭২ তৌখ্রে