Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 161.92 Cr
More than 71 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 93.18%
3,33,533 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 21,87,205
Weekly Positivity Rate is presently at 16.87%
23 JAN 2022 9:19AM by PIB Delhi
With the administration of more than 71 lakh Doses (71,10,445) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 161.92 Cr (1,61,92,84,270) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,74,72,203 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,91,997
2nd Dose
98,17,823
Precaution Dose
27,07,857
FLWs
1st Dose
1,83,90,938
2nd Dose
1,71,33,844
Precaution Dose
26,22,380
Age Group 15-18 years
1st Dose
4,15,77,103
Age Group 18-44 years
1st Dose
53,39,04,245
2nd Dose
38,70,64,716
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,90,38,358
2nd Dose
16,61,68,085
Over 60 years
1st Dose
12,40,49,287
2nd Dose
10,37,37,618
Precaution Dose
26,80,019
Precaution Dose
80,10,256
Total
1,61,92,84,270
2,59,168 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,65,60,650.
Consequently, India’s recovery rate stands at 93.18%.
3,33,533 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 21,87,205. Active cases constitute 5.57% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 18,75,533 tests being conducted. India has so far conducted over 71.55 Cr (71,55,20,580) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 16.87% and the Daily Positivity rate also reported to be 17.78%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৬১.৯২ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭১ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৩.১৮%ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৩৩,৫৩৩ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২১,৮৭,২০৫দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১৬.৮৭%
23 JAN 2022 9:19AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭১ (৭১,১০,৪৪৫) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৬১.৯২ (১,৬১,৯২,৮৪,২৭০)গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৭৪,৭২,২০৩ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯১,৯৯৭
২শুবা দোজ
৯৮,১৭,৮২৩
প্রিকোসন দোজ
২৭,০৭,৮৫৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৯০,৯৩৮
২শুবা দোজ
১,৭১,৩৩,৮৪৪
প্রিকোসন দোজ
২৬,২২,৩৮০
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪,১৫,৭৭,১০৩
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৩,৩৯,০৪,২৪৫
২শুবা দোজ
৩৮,৭০,৬৪,৭১৬
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৯০,৩৮,৩৫৮
২শুবা দোজ
১৬,৬১,৬৮,০৮৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৪০,৪৯,২৮৭
২শুবা দোজ
১০,৩৭,৩৭,৬১৮
প্রিকোসন দোজ
২৬,৮০,০১৯
প্রিকোসন দোজ
৮০,১০,২৫৬
অপুনবা
১,৬১,৯২,৮৪,২৭০
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ২,৫৯,১৬৮ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং নাবা ফখিবামীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৬৫,৬০,৬৫০ ২দা লৈরি (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৩.১৮%দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৩৩,৫৩৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২১,৮৭,২০৫ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৫.৫৭%ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৮,৭৫,৫৩৩ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭১.৫৫ (৭১,৫৫,২০,৫৮০) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১৬.৮৭% দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১৭.৭৮%দা লৈরি।