Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 150.61 Cr
More than 90 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 97.30%
1,41,986 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 4,72,169
Weekly Positivity Rate is presently at 5.66%
08 JAN 2022 10:01AM by PIB Delhi
With the administration of more than 90 lakh Doses (90,59,360) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 150.61 Cr (150,61,92,903) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,60,89,073 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
10388777
2nd Dose
9736651
FLWs
1st Dose
18387012
2nd Dose
16953203
Age Group 15-18 years
1st Dose
20234580
Age Group 18-44 years
1st Dose
511640381
2nd Dose
348330801
Age Group 45-59 years
1st Dose
195803770
2nd Dose
155074089
Over 60 years
1st Dose
122103139
2nd Dose
97540500
Total
1506192903
40,895 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,44,12,740.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.30%.
1,41,986 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 4,72,169. Active cases constitute 1.34% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 15,29,948 tests being conducted. India has so far conducted over 68.84 Cr (68,84,70,959) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 5.66% and the Daily Positivity rate also reported to be 9.28%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৫০.৬১ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৯০ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৭.৩০% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৪১,৯৮৬ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৪,৭২,১৬৯দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ৫.৬৬%
08 JAN 2022 10:01AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৯০ (৯০,৫৯,৩৬০) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৫০.৬১ (১৫০,৬১,৯২,৯০৩) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৬০,৮৯,০৭৩গী খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১০৩৮৮৭৭৭
২শুবা দোজ
৯৭৩৬৬৫১
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১৮৩৮৭০১২
২শুবা দোজ
১৬৯৫৩২০৩
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০২৩৪৫৮০
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫১১৬৪০৩৮১
২শুবা দোজ
৩৪৮৩৩০৮০১
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯৫৮০৩৭৭০
২শুবা দোজ
১৫৫০৭৪০৮৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২২১০৩১৩৯
২শুবা দোজ
৯৭৫৪০৫০০
অপুনবা
১৫০৬১৯২৯০৩
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ৪০,৮৯৫ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৪৪,১২,৭৪০ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৭.৩০% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৪১,৯৮৬রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৪,৭২,১৬৯ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ১.৩৪% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৫,২৯,৯৪৮তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৮.৮৪ (৬৮,৮৪,৭০,৯৫৯) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ৫.৬৬%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ৭.২৮%দা লৈরি