Prime Minister's Office
PM expresses happiness over India’s vaccination drive crosses another important milestone
06 DEC 2021 10:35AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over India’s vaccination drive crossing another important milestone. Over 50% of the eligible population are now fully vaccinated in India.
In response to a tweet by the Minister of Health and Family Welfare, Dr. Mansukh Mandaviya, the Prime Minister said;
"India’s vaccination drive crosses another important milestone. Important to keep this momentum to strengthen the fight against COVID-19.
And yes, keep following all other COVID-19 related protocols including masking up and social distancing."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতকী ভেক্সিনেসন দ্রাইবনা অতোপ্পা মরু ওইবা পন্দুপ অমগা লান্থোকপা ঙমখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
06 DEC 2021 10:35AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী ভেক্সিনেসন দ্রাইবনা অতোপ্পা মরু ওইবা পন্দুপ অমগা লান্থোকপা ঙমখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে। ভারত্তা লৈরিবা ইলিজিবল ওইবা মীওইশিংগী চাদা ৫০ হেনবদি হৌজিক মপুং ফানা তিকা থাদোকপা ঙমখ্রে।
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়গী মন্ত্রী দা. মনসুখ মন্দাবিয়াগী ত্বিত অমগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"ভারতকী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসি অতোপ্পা মরু ওইবা পন্দুপ অমগা লান্থোকপা ঙমখ্রে। কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা লান্থেংনবা অসি মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা মসিগী খোঙজেল অসি অদুমক লেংহনদনা থম্বা তঙাই ফদে।
অমসুং হোয়, মাস্ক উপ্পা অমসুং অমগা অমগী মরক্তা অরাপ্পা থম্বা য়াওনা কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা অতোপ্পা প্রোতোকল পুম্নমক ঙাক্না চৎসি।"