Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to road accident in Nadia, West Bengal
28 NOV 2021 4:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives due to a road accident in Nadia, West Bengal.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Extremely pained by the loss of lives due to a road accident in Nadia, West Bengal. My thoughts are with the bereaved families. May the injured recover at the earliest."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ৱেস্ত বেঙ্গলগী নদিয়াদা থোকখিবা লাইবক থিবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদবা মীওইশিংগী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
28 NOV 2021 4:23PM by PIB Imphal
ৱেস্ত বেঙ্গলগী নদিয়াদা থোকখিবা লাইবক থিবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদবা মীওইশিংগী মফমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"ৱেস্ত বেঙ্গলগী নদিয়াদা থোকখিবা লাইবক থিবা এক্সিদেন্ত অমনা মরম ওইদুনা লৈখিদবশিং অসিনা অদুক্কী মতিক থমোই শোকহল্লে৷ ইমুং-মানুংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি৷ অশোকপশিং অদু অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু৷"