Prime Minister's Office
PM to attend the 56th DGP Conference at Police Headquarters, Lucknow on 20-21 November
18 NOV 2021 1:47PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will attend the 56th Conference of Director Generals of Police (DGP) and Inspector Generals of Police (IGP) at Police Headquarters, Lucknow on 20-21 November, 2021.
The two day Conference will be held in hybrid format. DGP of States/UTs and Heads of Central Armed Police Forces and Central Police Organizations will attend the Conference physically at the venue in Lucknow, while the remaining invitees will participate virtually from 37 different locations at IB/SIB Headquarters. The conference will discuss a wide range of issues including Cyber Crime, Data Governance, Counter Terrrorism challenges, Left Wing Extremism, Emerging Trends in Narcotics trafficking, Prison Reforms among others.
Since 2014, the Prime Minister has taken a keen interest in the DGP conference. Unlike the symbolic presence earlier, he makes it a point to attend all sessions of the conference and encourages free and informal discussions that provide an opportunity to top police officials to directly brief the Prime Minister on key policing and internal security issues affecting the country.
As per the vision of the Prime Minister, since 2014, the annual conferences, which used to be customarily organised in Delhi, have been organised outside Delhi with an exception of the year 2020 when the conference was held virtually. The conference has been organised at Guwahati in 2014; Dhordo, Rann of Kutch in 2015; National Police Academy, Hyderabad in 2016; BSF Academy, Tekanpur in 2017; Kevadiya in 2018; and IISER, Pune in 2019.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নবেম্বর ২০-২১দা লখনৌগী পুলিস হেদক্বাতরদা ৫৬শুবা দি.জি.পি. কনফরেন্সতা শরুক য়াগনি
18 NOV 2021 1:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২১গী নবেম্বর ২০-২১দা লখনৌগী পুলিস হেদক্বাতরগী দাইরেক্তর জেনেরেল ওফ পুলিস (দি.জি.পি.) অমসুং ইন্সপেক্তর জেনেরেল ওফ পুলিশ (আই.জি.পি.)গী ৫৬শুবা দি.জি.পি. কনফরেন্সতা শরুক য়াগনি।
নুমিৎ নিনিগী ওইবা কনফরেন্স অসি হায়ব্রিদ ফোর্মেত্তা পাংথোক্কনি। রাজ্য/য়ু.তি.গী দি.জি.পি. অমসুং সেন্ত্রেল আর্ম পুলিস ফোর্সেসকী মকোকশিংনা অমসুং সেন্ত্রেল পুলিস ওর্গানাইজেসন্না কনফরেন্স অসিদা মশামক্না শরুক য়াগনি, অমদি অতৈ ইনভাইতীশিংনা তোঙানবা মফম ৩৭তগী আই.বি./এস.আই.বি.হেদক্বাতরশিংদগী ভরচুএল ওইনা শরুক য়াগনি। কনফরেন্স অসিদা ইসু কয়া অমা হায়রিবা অসিদা সাইবর ক্রাইম, দেতা গর্বানান্স, কাউন্তর তেরোরিজম থেংনবা, লেফ ৱিং এক্সত্রিমিজম, নার্কোতিক্স লল্লোনবা হেনগৎলক্লিবা, প্রিজন রিফোর্মস অতৈ কয়া অমা য়াওনা ৱা খন্নগনি।
২০১৪দগী, প্রধান মন্ত্রীনা দি.জি.পি. কনফরেন্সতা য়াম্না থৱায় য়াওরি। মমাংদা থোকখিবা থৌদোকশিদা, মহাক্না কনফরেন্স অসিগী সেসনশিং শরুক য়াননবা হোৎনখি অমসুং লৈবাক অসিদা থোক্লিবা ইসুশিং অসিদা মরুওইবশি অসি প্রধান মন্ত্রদা পাউদম্নবা হন্না পাউ পীখি।
প্রধান মন্ত্রীগী মিৎয়েং মতুং ইন্না, ২০১৪দগী, চহিগী ওইবা কনফরেন্সশিং, দিল্লীদা চৎথদুনা লাক্লিবা দিল্লীগী মপালদা ২০২০দা শিল্লি। কনফরেন্স অসি ২০১৪দা গুৱাহাতীদা শিনখি, ২০১৫দা কুতচকী রান্নদা, ২০১৬দনা হায়দ্রবাদকী নেস্নেল পুলিস একাদেমীদা, ২০১৭দা বি.এস.এফ. একাদেমী, তেকানপুরদা, ২০১৮দনা কেবাদিয়াদা অমসুং ২০১৯দনা পুনেগী আই.আই.এস.ই.আর.দা শিনখি।