Prime Minister's Office
PM interacts with PMO officials on Diwali Milan
12 NOV 2021 8:32PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi interacted with PMO officials on the occasion of ‘Diwali Milan’, organised at PM’s residence at Lok Kalyan Marg today. He extended warm Diwali greetings to everyone on the occasion.
Prime Minister discussed the country’s battle against the pandemic. He underlined how the country has displayed unity and brotherhood in fighting the common faceless enemy. He also talked about the positive changes that have come about in society and governance as a result of the pandemic, adding that these changes have made societies more resilient.
Prime Minister highlighted how difficult times often lead to realization of inherent potential among people, processes and institutions. He exhorted PMO officials to draw inspiration from this spirit.
Highlighting the significance of this decade towards laying a strong foundation for the nation for 2047 and beyond, Prime Minister said that all of us in PMO must work together to our fullest potential and help the nation attain greater heights.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দিৱালি মিলন্দা পি.এম.ও.গী ওফিসিএলশিংগা উনখ্রে
12 NOV 2021 8:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি লোক কল্যান মার্গতা লৈবা মহাক্কী লৈফমদা শিনবা ‘দিৱালি মিলন’গী থৌরমদা পি.এম.ও.গী ওফিসিএলশিংগা উনখ্রে। মহাক্না থৌরম অসিদা মীপুম খুদিংদা দিৱালিগী হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখি।
লৈবাক অসিনা লায়চৎকী মায়োক্তা লান্থেংনরিবা অসিগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা ৱা খন্নখি। মতৌ করম্না লৈবাক অসিনা মশক উদবা য়েক্নবা অসিবু লান্থেংনখিবদা অপুন্না অমসুং মচিল-মনাও ওইবা উৎখিবগে হায়না মহাক্না হায়খি। মহাক্না লায়চৎ অসিনা মরম ওইদুনা সমাজ অমসুং লৈঙাক্তা অফবা অমা লাকপা মরমদা ৱা ঙাংখি, অমদি অহোংবা অসিনা সমাজদা হেন্না চেৎশিনবা অমা ওইরি হায়না মখা তাখি।
মতৌ করম্না মীওইবা, থবকশিং অমসুং ইন্সতিত্যুৎশিংনা অৱা-অনা কয়া মায়োক্নবা মতমদা মখোয়না তৌবা ঙম্বা খঙজরকই হায়না উৎখি। মহাক্না পি.এম.ও. ওফিসিএলশিংদা মসিগী ইথিল অসিদগী পুক্নিং চিংশিন্নবা কন্না হায়খি।
২০৪৭ অমসুং মসিগী মথক্তা য়াম্না লিংবা য়ুম্ফম ওইবা লৈবাক অমগীদমক লৈরিবা দিকেদ অসিগী মরুওইবা উৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি পি.এম.ও.দা লৈরিবা ঐখোয় পুম্নমক ঐখোয়না অঙম্বা মখৈ হোৎনদুনা পুন্না থবক তৌমিন্নগদবনি অমসুং অৱাংবা থাক অমা য়ৌনবা লৈবাক অসিদা মতেং পাংগদবনি।