Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
09 NOV 2021 9:09AM by PIB Delhi
109.08 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
10,126 new cases in the last 24 hours; lowest in 266 days
Recovery Rate currently at 98.25%; Highest since March 2020
11,982 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,37,75,086
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.41%; Lowest since March 2020
India's Active caseload stands at 1,40,638; lowest in 263 days
Daily positivity rate (0.93%) less than 2% for last 36 days
Weekly Positivity Rate (1.25%) less than 2% for last 46 days
61.72 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
09 NOV 2021 9:09AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১০৯.০৮ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪ মনুংদা অনৌবা কেস ১০,১২৬লাকখি; নুমিৎ ২৬৬ মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বনি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.২৫%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
পুং ২৪ মনুংদা ১১,৯৮২ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,৩৭,৭৫,০৮৬ ফগৎলকখ্রে
অপুনবা কেস্তগী এক্তিব কেস একাউন্ত ১% মখাদা লৈরি, হৌজিক্কী ওইনা ০.৪১%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ১,৪০,৬৩৮ লৈরি; নুমিৎ ২৬৩দা খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ৩৬দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ২%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (০.৯৩%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.২৫% ) হৌখিবা নুমিৎ ৪৬নিদা ২% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৬১.৭২ তৌখ্রে