Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
12 OCT 2021 9:24AM by PIB Delhi
95.89 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
14,313 new cases in the last 24 hours; lowest in 224 days
Recovery Rate currently at 98.04%; Highest since March 2020
26,579 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,33,20,057
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.63%; Lowest since March 2020
India's Active caseload stands at 2,14,900; lowest in 212 days
Weekly Positivity Rate (1.48%) less than 3% for last 109 days
Daily positivity rate (1.21%) less than 3% for last 43 days
58.50 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
12 OCT 2021 9:24AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৯৫.৮৯ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪ মনুংদা অনৌবা কেস ১৪,৩১৩ লাকখি; নুমিৎ ২২৪দা খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.০৪%নি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি
পুং ২৪ মনুংদা ২৬,৫৭৯ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,৩৩,২০,০৫৭ ফগৎলকখ্রে
অপুনবা কেস্তগী এক্তিব কেস একাউন্ত ১% মখাদা লৈরি, হৌজিক্কী ওইনা ০.৬৩%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ২,১৪,৯০০ লৈরি; নুমিৎ ২১২দা খ্বায়দগী নেম্বনি
হৌখিবা নুমিৎ ১০৯দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (১.৪৮%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.২১% ) হৌখিবা নুমিৎ ৪৩নিদা ৩% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৮.৫০ তৌখ্রে