Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
16 SEP 2021 9:09AM by PIB Delhi
76.57 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
30,570 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.03% of total cases
India's Active caseload stands at 3,42,923
Recovery Rate currently at 97.64%
38,303 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,25,60,474
Weekly Positivity Rate (1.93%) less than 3% for last 83 days
Daily positivity rate (1.94%) less than 3% for last 17 days
54.77 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
16 SEP 2021 9:09AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসদ দ্রাইব অসিগী মখাতা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৭৬.৫৭ কাপথোকখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভারত্তা অনৌবা কোস ৩০,৫৭০ থেংনখি
অপুনববা কেসকী ১.০৩%না এক্তিব কেস ওইরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,৪২,৯২৩নি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৬৪%নি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩৮,৩০৩ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৩,২৫,৬০,৪৭৪দা লৈরে
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১.৯৩%) হৌখিবা নুমিৎ ৮৩নিদা ৩%কী মখাদা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.৯৪%) হৌখিবা নুমিৎ ১৭সিদা ৩%গী মখাদা লৈরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৪.৭৭ তৌখ্রে