Prime Minister's Office
PM remembers freedom fighter V. O. Chidambaram Pillai on his Jayanti
05 SEP 2021 9:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered freedom fighter V. O. Chidambaram Pillai on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Remembering the visionary V. O. Chidambaram Pillai on his Jayanti. He made pioneering contributions to our freedom movement. He also envisioned a self-reliant India and made key efforts towards it, especially in the ports and shipping sectors. We are deeply inspired by him."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নিংতম লান্মী ভি.ও. চিদমবরম পিল্লাইবু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা নিংশিংখ্রে
05 SEP 2021 9:14AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র নিংতম লান্মী ভি.ও. চিদমবরম পিল্লাইবু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা নিংশিংখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভি.ও. চিদমবরম পিল্লাইবু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা মহাক্কী থমখিবা মিৎয়েংবু নিংশিংজরি। মহাক্না নিং-তম্বগী খোঙজংদা য়াম্না চাউনা থৌদাং লৌখি। মহাক্না ভারত অসিবু মরোমদোম লেপ্পা ঙমজনবা অমসুং মসিগীদমক মরুওইবা থবক কয়া অমা মরুওইনা পোর্তস অমসুং শিপ্পিং সেক্তরদা কন্না হোৎনবিখি। মহাক্না ঐখোয়বু য়াম্না কন্না পুক্নিং থৌগৎখি”।