Ministry of Power
Union Minister for Power and New and Renewable Energy, Shri R.K Singh writes to Union Ministers and Chief Ministers of States
Shri Singh urges them to join initiative on transformative mobility
Power Minister advices to use electric vehicles for all official purposes
27 AUG 2021 10:50AM by PIB Delhi
As part of its efforts to promote Electric Vehicles in the country, the Union Minister of Power and New & Renewable Energy has written to all the Union Ministers including the Minster of States (Independent Charge) and Chief Ministers of all the States/UTs to join the Government of India’s initiative on transformative mobility and advice their respective Ministries/Departments to convert their fleet of official vehicles from present Internal Combustion Engine (ICE)/Petrol/Diesel Vehicles to Electric Vehicles for all official purposes.
Such an action is expected to set an example for the general public and encourage them to switch over to E-Mobility. The initiative is part of ongoing GO ELECTRIC CAMPAIGN launched by Government of India to promote Electric Vehicles (EVs) to meet multiple objectives - attaining goal of reduction in emission, energy security, energy efficiency etc.

পাৱর মন্ত্রালয়
পৱার অমসুং নিউ অমদি রিনিউএবল ইনর্জীগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী আর.কে. সিংহনা কেন্দ্র মন্ত্রীশিং অমসুং স্তেতশিংগী মুখ্য মন্ত্রীশিংদা চে ইখ্রে
শ্রী সিংহনা মখোয়গী মফমদা ত্রান্সফোর্মেতিব মোবিলিতীগী থৌরাংসিদা শরুক য়াশিন্নবা ৱাফম থমখ্রে
ওফিসিএল ওইবা থবক থৌরমশিংদা ইলেক্ত্রিক ভেহিকল শীজিন্ননবা পৱার মন্ত্রীনা পাউতাক পীখ্রে
27 AUG 2021 10:50AM by PIB Imphal
লৈবাকসিদা ইলেক্ত্রিক ভেহিকল শীজিন্নবা য়োকখৎনবা থৌরাংগী শরুক অমা ওইনা পৱার অমসু নিউ অমদি রিনিঊএবল ইনর্জীগী কেন্দ্র মন্ত্রীনা রাজ্য মন্ত্রী (ইন্দিপেন্দেন্ত চার্জ) য়াওনা কেন্দ্র মন্ত্রী অমসুং স্তেত/য়ু.তি.শিংগী মুখ্য মন্ত্রীশিংদা ভারত লৈঙাক্কী ত্রান্সফোর্মেতিব মোবিলিতীগী থৌরাংসিদা শরুক য়াশিন্নবা অমদি মখোয়গী মন্ত্রালয়/দিপার্তমেন্তশিংদা মখোয়গী ওফিসিএল ওইবা থবক থৌরমশিংদা শীজিন্নরিবা গারীশিং হৌজিক লৈরিবা ইন্তরনেল কম্বসন ইঞ্জিন (আই.সি.ই.)/পেত্রোল/দিজল গারীশিংগী মহুত্তা ইলেক্ত্রিক গারী ওন্থোক্নবা পাউতাক পীখ্রে‍।
অসিগুম্বা থৌওং অসিনা মীচম মীয়ামদা খুদম অমা ওইহন্দুনা মখোয়বু ই-মোবিলিতীদা চঙশিল্লক্নবা পুক্নিং থৌগৎকনি‍। থৌরাং অসি ইমিসন হন্থহনবগী, ইনর্জী সিক্যুরিতী, ইনর্জী ইফিসিএন্সীনচিংবা পান্দমশিং ফংননবগীদমক ইলেক্ত্রিক ভেহিকলশিং (ই.ভি.) য়োকখৎনবগী ভারত লৈঙাক্কী হৌজিক চঙশিল্লিবা গো ইলেক্ত্রিক কেম্পেনগী শরুক অমনি‍।