Prime Minister's Office
PM congratulates Shri B S Bommai on taking oath as CM of Karnataka
28 JUL 2021 1:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shri B S Bommai ji on taking oath as Chief Minister of Karnataka.
In a tweet, the Prime Minister said, "Congratulations to Shri @BSBommai Ji on taking oath as Karnataka’s CM. He brings with him rich legislative and administrative experience. I am confident he will build on the exceptional work done by our Government in the state. Best wishes for a fruitful tenure."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী বি.এস. বোম্মাইনা কর্নাতক্কী সি.এম. ওইনা ৱাশক লৌবদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
28 JUL 2021 1:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী বি.এস. বোম্মাইজীনা কর্নাতক্কী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “শ্রী @BSBommai না কর্নাতক্কী সি.এম. ওইনা ৱাশক লৌবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। মঙোন্দা মমল য়াম্লবা লেজিস্লেতিব অমসুং এদমিনিস্ত্রেতিব এক্সপরিয়েন্সকা শাগোন্নদুনা লাক্লি। মহাক্না রাজ্য অসিদা ঐখোয়গী সরকারনা তৌরিবা থোইদোক হেন্দোকপা থবক মখা চত্থগনি হায়না ঐহাক্না থাজবা থম্লি। মহাক্না ফম পুরিঙৈ মতম অসি মহৈ য়ানবা ওইরসনু হায়না য়াইফ-পাউজেল পীজরি।”