Prime Minister's Office
PM lauds UP Government for Bharat Ratna Dr. Bhimrao Memorial and Cultural Centre
The Centre will popularise the ideals of Dr Babasaheb Ambedkar: PM
29 JUN 2021 7:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the Uttar Pradesh Government for taking the lead in popularising the ideals of respected Dr. Babasaheb Ambedkar among the youth.
In a tweet, the Prime Minister said, "The 'Bharat Ratna Dr. Bhimrao Memorial and Cultural Centre, Lucknow’ will further popularise the ideals of respected Dr. Babasaheb Ambedkar among the youth.
I laud the Uttar Pradesh Government for taking the lead in this effort."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.পি. সরকারবু ভারত রত্ন দাঃ ভীমরাও মেমোরিএল অমসুং কলচরেল সেন্তরগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
সেন্তর অসিনা দাঃ বাবাসাহেব অম্বেদকরগী ৱাখল্লোন মীয়ামদা খঙহল্লগনি: পি.এম.
29 JUN 2021 7:19PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উত্তর প্রদেশকী সরকারবু ইকাই খুম্নরবা দাঃ বাবাসাহেব অম্বেদকরগী ৱাখল্লোনবু নহারোলশিংদা খঙহন্নবা হোৎনরিবা অসিবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “ভারত রত্ন দাঃ ভীমরাও মেমোরিএল অমসুং কলচরেল সেন্তর, লখনৌ’না ইকাই খুম্নরবা দাঃ বাবাসাহেব অম্বেদকরগী ৱাখল্লোনবু নহারোলশিংদা মখা তানা খঙহল্লগনি।
ঐহাক্না উত্তর প্রদেশকী সরকারবু হিরম অসিদা লমজিংদুনা হোৎনরিবা অসিদা থাগৎপা ফোংদোকচরি”।