Ministry of Railways
Oxygen Expresses deliver more than 9440 MT of Liquid Medical Oxygen to the Nation
Nearly 150 Oxygen Expresses have completed their journey so far
12 loaded Oxygen Expresses with more than 970 MT of Medical Oxygen in 55 tankers on the run at the moment
Oxygen relief by Oxygen Expresses reaches out to 13 states
So far 521 MT of Oxygen has been offloaded in Maharashtra, nearly 2525 MT in UP, 430 MT in MP, 1228 MT in Haryana, 389 MT in Telangana, 40 MT in Rajasthan, 361 MT in Karnataka, 200 MT in Uttarakhand, 118 MT in Kerala, 151 MT in Tamil Nadu, 116 MT in Andhra Pradesh and more than 3320 MT in Delhi
16 MAY 2021 6:25PM by PIB Delhi
Overcoming all hurdles and finding new solutions, Indian Railways is continuing its journey of bringing relief by delivering Liquid Medical Oxygen(LMO) to various states across the country. So far, Indian Railways has delivered more than 9440 MT of LMO in nearly 590 tankers to various states across the country.
It may be noted that nearly 150 Oxygen Expresses have completed their journey so far and brought relief to various States.
Till the time of this release, 12 loaded Oxygen Expresses on run with more than 970 MT of LMO in 55 tankers.
Southern states of Kerala, Andhra Pradesh, Telangana, Karnataka and Tamil Nadu got a big boost in Oxygen supply with several Oxygen Expresses delivering their loads yesterday night and today.
Incidentally NCR region crossed the delivery of more than 5000 MT of Oxygen for further distribution.
Oxygen Expresses have been delivering nearly 800 MT of LMO to the Nation each day for last few days.
It is Indian Railways endeavour to deliver as much LMO as possible in the shortest time possible to the requesting states.
Kerala received its first Oxygen Express at Ernakulam with 118 MT of load.
Till the time of this release, so far 521 MT of Oxygen has been offloaded in Maharashtra, nearly 2525 MT in UP, 430 MT in MP, 1228 MT in Haryana, 389 MT in Telangana, 40 MT in Rajasthan, 361 MT in Karnataka, 200 MT in Uttarakhand, 118 MT in Kerala, 151 MT in Tamil Nadu, 116 MT in Andhra Pradesh and more than 3320 MT in Delhi
Running of new Oxygen is a very dynamic exercise and figures keep getting updated all the time. More loaded Oxygen Expresses are expected to start their journeys later in the night.
Railways has mapped different routes with Oxygen supply locations and keeps itself ready with any emerging need of the States. States provide tankers to the Indian Railways for bringing LMO.

রেলৱে মন্ত্রালয়
ওক্সিজেন এক্সপ্রেসশিংনা লৈবাক অসিদা লিক্বিদ মেদিকেল ওক্সিজেনগী এম.তি. ৯৪৪০ হেন্না দেলিভর তৌখ্রে
হৌজিক ফাওবদা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস ১৫০গী ময়ানা মখোয়গী খোঙচৎ মপুং ফানা লোইশিনখ্রে
তেঙ্কর ৫৫দা মেদিকেল ওক্সিজেনগী এম.তি. ৯৭০ হেন্না য়াওবা লোদ তৌরবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস ১২ হৌজিক লম্বীদা লৈরি
ওক্সিজেন এক্সপ্রেসশিংগী ওক্সিজেন রিলিফ রাজ্য ১৩দা য়ৌহনখ্রে
হৌজিক ফাওবদা মহারাস্ত্রদা এম.তি. ৫২১, য়ু.পি.দা এম.তি. ২৫২৫গী ময়াদা, এম.পি.দা এম.তি. ৪৩০, হরিয়ানাদা এম.তি. ১২২৮, তেলঙ্গনাদা এম.তি. ৩৮৯, রাজস্থানদা এম.তি. ৪০, কর্নাতক্তা এম.তি. ৩৬১, উত্তরাখন্দদা এম.তি. ২০০, কেরেলদা এম.তি. ১১৮, তামিল নাদুদা এম.তি. ১৫১, অন্ধ্র প্রদেশতা এম.তি. ১১৬ অমসুং দিল্লীদা এম.তি. ৩৩২০ হেন্না থাখ্রে
16 MAY 2021 6:25PM by PIB Imphal
অপনবা পুম্নমক মাইয়োক্নদুনা অমসুং অনৌবা পাম্বৈশিং পুথোক্তুনা ইন্দিয়ন রেলৱেজনা লৈবাক অসিদা লৈরিবা তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংদা লিক্বিদ মেদিকেল ওক্সিজেন (এল.এম.ও.) দেলিভর তৌদুনা তেংবাং পীবগী খোঙচৎ মখা চত্থরি। হৌজিক ফাওবদা ইন্দিয়না রেলৱেজনা লৈবাক অসিগী তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংদা তেঙ্কর ৫৯০দা এল.এম.ও.গী এম.তি. ৯৪৪০ হেন্না দেলিভর তৌখ্রে।
খঙজিনবা য়াবদি হৌজিক ফাওবদা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস ১৫০না মখোয়গী খোঙচৎ মপুং ফানা লোইশিনখ্রে অমসুং তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংদা রিলিফ য়ৌহনখ্রে।
রিলিজ অসি থোকপা মতম অদু ফাওবদা লোদ তৌরবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস ১২না তেঙ্কর ৫৫দা এল.এম.ও.গী এম.তি. ৯৭০ হেন্না পুদুনা লম্বীদা লৈরি।
খা থংবা রাজ্যশিং ওইরিবা কেরেলা, অন্ধ্র প্রদেশ, তেলঙ্গনা, কর্নাতক অমসুং তামিল নাদুদা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস কয়ানা মখোয়গী লোদশিং অদু ঙরাং নুমিদাং অমসুং ঙসি দেলিভর তোদুনা ওক্সিজেন সপ্লাইদা চাউনা কান্নবা পীখ্রে।
মখা তানা য়েন্থোক্নবা এন.সি.আর. রিজন্দা দেলিভর তৌখিবা ওক্সিজেনগী এম.তি. ৫০০০ হেন্না হেনখ্রে।
হৌখিবা নুমিৎ খরনি অসিদা ওক্সিজেন এক্সপ্রেসশিংনা লৈবাক অসিদা নুমিৎ খুদিংগী এল.এম.ও.গী এম.তি. ৮০০কী ময়াদা দেলিভর তৌদুনা লাক্লি।
মথৌ তারিবা রাজ্যশিংদা অতেনবা মতমগী মনুংদা য়ারিবা মখৈ এল.এম.ও. দেলিভর তৌবা ইন্দিয়ন রেলৱেজকী থৌদাংনি।
কেরেলাগী ইর্নাকুলমদা লোদ এম.তি. ১১৮ga লোইননা অহানবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস য়ৌখ্রে।
রিলিজ অসি থোকপা মতম ফাওবদা মহারাস্ত্রদা এম.তি. ৫২১, য়ু.পি.দা এম.তি. ২৫২৫, এম.পি.দা এম.তি. ৪৩০, হরিয়ানাদা এম.তি. ১২২৮, তেলঙ্গনাদা এম.তি. ৩৮৯, রাজস্থানদা এম.তি. ৪০২, কর্নাতক্তা এম.তি. ৩৬১, উত্তরাখন্দদা এম.তি. ২০০, কেরেলাদা এম.তি. ১১৮, তামিল নাদুদা এম.তি. ১৫১, অন্ধ্র প্রদেশতা এম.তি. ১১৬ অমসুং দিল্লীদা এম.তি. ৩৩২০ হেন্না থাখ্রে।
অনৌবা ওক্সিজেন পুবগী থবক অসি য়াম্না দাইনামিক ওই অমসুং মশিং অসি মতম পুম্বদা অপদেৎ তৌরি। নুমিদাং অথেংনদা লোদ তৌরবা অহেনবা ওক্সিজেন এক্সপ্রেস কয়া মখোয়গী খোঙচৎ হৌরবা য়াই।
রেলৱেজনা ওক্সিজেন সপ্লাই লোকেসনশিংগা লোইননা তোঙান তোঙানবা রুৎশিং মেপ তৌখ্রে অমসুং রাজ্যশিংগী মথৌ তারকপদা চৎনবা শেম শাদুনা থম্লি। রাজ্যশিংদা ইন্দিয়ন রেলৱেজতা এল.এম.ও. পুরক্নবা তেঙ্করশিং পীখ্রে।