Ministry of Railways
100th Oxygen Express of Indian Railways delivers relief
6260 MT of Oxygen delivered by 100 Oxygen Expresses
Oxygen Expresses delivered nearly 800 MT of LMO to the Nation yesterday
Oxygen relief by Oxygen Expresses reaches Uttarakhand, Karnataka, Maharashtra, MP, Haryana, Telangana, Rajasthan, Delhi & UP
First Oxygen Expresses for Dehradun and Pune reach yesterday night with 120 MT & 55 MT of Medical Oxygen respectively
407 MT has been offloaded in Maharashtra, nearly 1680 MT in UP, 360 MT in MP, 939 MT in Haryana, 123 MT in Telangana, 40 MT in Rajasthan, 120 MT in Karnataka and more than 2404 MT in Delhi
12 MAY 2021 3:52PM by PIB Delhi
Overcoming all hurdles and finding new solutions, Indian Railways is continuing its journey of bringing relief by delivering Liquid Medical Oxygen(LMO) to various states across the country. So far, Indian Railways has delivered nearly 6260 MT of LMO in more than 396 tankers to various states across the country.
Yesterday Oxygen Expresses delivered nearly 800 MT of LMO to the Nation.
100 Oxygen Expresses have completed their journey so far and brought relief to various States.
It is Indian Railways endeavour to deliver as much LMO as possible in the shortest time possible to the requesting states.
Till the time of this release, 407 MT of LMO has been offloaded in Maharashtra, nearly 1680 MT in UP, 360 MT in MP, 939 MT in Haryana, 123 MT in Telangana, 40 MT in Rajasthan, 120 MT in Karnataka and more than 2404 MT in Delhi.
First Oxygen Express to Uttarakhand is reached last night with 120 MT of Oxygen from Tatanagar in Jharkhand.
Oxygen Express to Pune also reached with 55 MT of Oxygen from Angul (Odisha) late last night.
Running of new Oxygen is a very dynamic exercise and figures keep getting updated all the time. More loaded Oxygen Expresses are expected to start their journeys later in the night.

রেলৱে মন্ত্রালয়
ইন্দিয়ন রেলৱেগী ১০০শুবা ওক্সীজেন এক্সপ্রেস্না রিলিফ য়ৌহনখ্রে
ওক্সীজেন এক্সপ্রেস ১০০না ওক্সীজেন মেত্রীক তন ৬২৬০ য়েন্থোকখ্রে
ওক্সীজেন এক্সপ্রেস্না ঙরাং এল.এম.ও. চাওরাক্না মেত্রীক তন ৮০০ লৈবাক অসিদা য়েন্থোকখ্রে
ওক্সীজেন এক্সপ্রেস্না উত্তরাখন্দ, কর্নাতকা, মহারাস্ত্রা, এম.পি., হারিয়ানা, তেলঙ্গনা, রাজস্থান, দিল্লী অমসুং য়ু.পি.দা ওক্সীজেন রিলিফ য়ৌহনখ্রে
দেহরাদুন অমসুং পুনেগী অহানবা ওক্সীজেন এক্সপ্রেসশিং মেদিকেল ওক্সীজেন মেত্রীক তন ১২০ অমসুং মেত্রীক তন ৫৫গা লোয়ননা ঙরাং নুমিদাংদা থুংখ্রে
হৌজিক ফাওবদা মহারাস্ত্রদা মেত্রীক তন ৪০৭ থাখ্রে, য়ু.পি.দনা চাওরাক্না মেত্রীক তন ১৬৮০, এম.পি.দনা মেত্রীক তন ৩৬০, হারিয়ানাদনা মেত্রীক তন ৯৩৯, তেলঙ্গনাদনা মেত্রীক তন ১২৩, রাজস্থান্দনা মেত্রীক তন ৪০, কর্নাতকাদনা মেত্রীক তন ১২০ অমসুং মেত্রীক তন ২৪০৪ হেনবা অমনা দিল্লীদা থাখ্রে
12 MAY 2021 3:52PM by PIB Imphal
অৱাবা কয়া মায়োক্নরিবা অসিগী অনৌবা পাম্বৈ অমা ওইনা, ইন্দিয়ন রেলৱেনা অৱাবা অসি কোক্নবা লৈবাকসিগী স্তেত কয়াদা লিক্বিদ মেদিকেল ওক্সীজেন (এল.এম.ও.) পীনবগী খোঙচৎ চৎথরি। হৌজিক ফাওবদা, ইন্দিয়ন রেলৱেনা লৈবাক অসিগী স্তেত কয়া অমদা তেঙ্কর ৩৯৬ হেন্না চাওরাকনা এল.এম.ও. মেত্রীক তন ৬২৬০ য়ৌহনখ্রে।
ঙরাং ওক্সীজেন এক্সপ্রেস্না চাওরাকনা এল.এম.ও. মেত্রীক তন ৮০০ রোম লৈবাক অসিদা য়েন্থোকখ্রে।
হৌজিক ফাওবদা ওক্সীজেন এক্সপ্রেস ১০০ মখোয়গী পন্থুং য়ৌখ্রে অমসুং স্তেত কয়া অমদা মতেং পীখ্রে।
স্তেতশিংনা হায়জরকপগী মতুং ইন্না এল.এম.ও. অথুবা মতমদা য়ারিবমখৈ য়ৌহনখিবা অসি ইন্দিয়ন রেলৱেগী হোৎনমলনি।
হৌজিক ফাওবদা, মহারাস্ত্রদা মেত্রীক তন ৪০৭ থাখ্রে, য়ু.পি.দনা চাওরাক্না মেত্রীক তন ১৬৮০, এম.পি.দনা মেত্রীক তন ৩৬০, হারিয়ানাদনা মেত্রীক তন ৯৩৯, তেলঙ্গনাদনা মেত্রীক তন ১২৩, রাজস্থান্দনা মেত্রীক তন ৪০, কর্নাতকাদনা মেত্রীক তন ১২০ অমসুং মেত্রীক তন ২৪০৪ হেনবা অমনা দিল্লীদা থাখ্রে।
উত্তরাখন্দা অহানবা ওক্সীজেন এক্সপ্রেস অসি ঝরখন্দা লৈবা তাতানগরদগী ওক্সীজেন মেত্রীক তন ১২০ ঙরাং নুমিদাং য়ৌহনখ্রে।
ওক্সীজেন মেত্রীক তন ৫৫গা লোয়ননা অঙ্গুল (ওরিশা)দগী পুনেদা ওক্সীজেন এক্সপ্রেস ঙরাং নুমিদাং য়ৌহনখ্রে।
অনৌবা ওক্সীজেন পীবা অসি য়াম্না খুমাং চাওশিনবা অমনি অমসুং মসিনা মতম অয়াম্বদা অপদেৎ তৌরি। লোদেৎ তৌরবা ওক্সীজেন এক্সপ্রেস ঙসি নুমিদাংদা মখোয়গী খোঙচৎ হৌরবা য়ারি।