Election Commission
Election Commission unanimous that there should not be restriction on media reporting.
05 MAY 2021 1:54PM by PIB Delhi
The Election Commission of India has taken note of recent narrative relating to its position in relation to media. The Commission has also come across certain press reports in the same regard. The Commission always has appropriate deliberations before any decisions are taken.
In the context of involvement of media, the Commission wishes to clarify that it stands sincerely committed to its faith in free media. The Commission as a whole and each one of its members recognise the positive role played by media in the conduct of all elections in the past and present and in strengthening electoral democracy in the country. The Election Commission was unanimous that before Hon’ble Supreme Court there should not be any prayer for restriction on media reporting.
The Commission very specially recognises media’s role in enhancing effectiveness of election management and in reinforcing transparency from the very beginning of election process till the end, including transparent coverage during all processes, campaigning and from polling station level to counting. ECI’s approach on the collaboration with media is that of a natural ally and remains unchanged.

ইলেক্সন কমিসন
মীদিয়ানা পাউদম্বদা অথিংবা লৈরোইদবনি হায়না ইলেক্সন কম্মিসন্না হায়খ্রে
05 MAY 2021 1:54PM by PIB Imphal
ভারতকী ইলেক্সন কম্মিসন্না মীদিয়াগা মখোয়গা লৈনবা মরীগী মতাংদা হায়নবা ৱাফম কয়া থেংনরে। হীরম অসিগা মরী লৈনবা প্রেসকী পাউদম খরসু কম্মিসন অসিনা থেংনরে। কম্মিসন অসিনা ৱারেপ অমা হেক্তা লৌদ্রিঙৈগী মমাংদা মতম পুম্বদা নীংথিনা খন্নদুনা লাক্লি।
মীদিয়াগা লৈনবা মরীগী মতাংদা, কম্মিসন অসিনা মনীং-মখা তম্বা মীদিয়াদা থাজবগী ৱাখল্লোন্দা থমোই শেংনা খোঙফম চেৎলি হায়বা ৱাফম থম্নীংই। কম্মিসন অসিনা, মপুং ওইনা অমসুং মসিগী মেম্বর খুদিংমক্না, হৌখ্রবা অমসুং হৌজিক্কী মতমদা লৈবাক অসিগী ইলেক্তোরেল দিমোক্রেসীগী মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা মীখল পাংথোকপা খুদিংদা মীদিয়ানা লৌরিবা চাউখৎনীংঙাই ওইবা থৌদাংবু শক-খঙদুনা লাক্লি। মীদিয়ানা পাউদম্বদা অথিংবা থম্নবা করিগুম্বা মখলগী হায়জরকপা অমত্তা লৈরৈদবনি হায়না ইলেক্সন কম্মিসন্না সুপ্রীম কোর্তকী মমাংদা হায়খিবসু লৈখ্রে।
কম্মিসন অসিনা পোল্লিং স্তেসন্দগী ভোৎ মশিং থীবগী থাক ফাওবগী থবকশিং, কেম্পেন খুদিংদা মনুং-মপান ফাওনা পাউদম্বা য়াওনা মীখল হৌবদগী লোইবফাওবগী থৌওংশিংদা মনুং-মপান ফাওনা উবগী পথাপশিং লৈহন্নবা অমসুং মীখল শেন্নবগী থৌওংশিং হেন্না নীংথিজনা পাংথোকহন্নবা মীদিয়ানা লৌরিবা থৌদাংক য়াবু য়াম্না মরু ওইনা মশক খঙই। ই.সি.আই. অমসুং মীদিয়াগা লৈনরিবা মরী অসি মহৌশাগীনি অমসুং লেংদনা অদুমক লৈগনি।