Prime Minister's Office
PM condoles death of Rohit Sardana
30 APR 2021 2:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief on the death of journalist Rohit Sardana.
In a tweet, Shri Modi said:
“Rohit Sardana left us too soon. Full of energy, passionate about India’s progress and a kind hearted soul, Rohit will be missed by many people. His untimely demise has left a huge void in the media world. Condolences to his family, friends and admirers. Om Shanti.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰোহিত সাৰদানাৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
30 APR 2021 2:56PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সাংবাদিক ৰোহিত সাৰদানাৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, ‘ৰোহিত সাৰদানাই অতি সোনকালে আমাক এৰি গুচি গ’ল। প্ৰাণশক্তিৰে পৰিপূৰ্ণ, ভাৰতৰ প্ৰগতিৰ প্ৰতি অত্যন্ত উত্সাহী আৰু দয়ালু ব্যক্তি হিচাপে ৰোহিতক অনেকেই সোঁৱৰণ কৰিব। তেওঁৰ অকাল মৃত্যুয়ে সংবাদ জগতখনত এক বৃহত্ শূন্যতাৰ সৃষ্টি কৰিলে। তেওঁৰ পৰিয়াল, বন্ধুবৰ্গ আৰু গুণমুগ্ধসকলৰ প্ৰতি মই সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছোঁ। ওম শান্তি!’