প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রোহিৎ সর্দানানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
30 APR 2021 2:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পাউমী রোহিৎ সর্দানানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা শ্রী মোদীনা হায়:
“রোহিৎ সর্দানানা ঐখোয়বু ঙন্না থাদোক্তুনা চৎখ্রে। ইনর্জীনা থল্লবা, ভারতকী চাউখৎ থৌরাংগীদমক খঞ্জরম্বা অমসুং পুকচেল চাউরবা মীশক অমা ওইরম্বা রোহিৎপু মীয়াম্না নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্না মনুং মতম চাদনা লৈখিদবা অসিনা মীদিয়াগী লমদা অচৌবা অহোবা অমা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং, মরুপ-মপাং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”

Prime Minister's Office
PM condoles death of Rohit Sardana
30 APR 2021 2:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief on the death of journalist Rohit Sardana.
In a tweet, Shri Modi said:
“Rohit Sardana left us too soon. Full of energy, passionate about India’s progress and a kind hearted soul, Rohit will be missed by many people. His untimely demise has left a huge void in the media world. Condolences to his family, friends and admirers. Om Shanti.”