Prime Minister's Office
Telephone conversation between Prime Minister Shri Narendra Modi and His Royal Highness Crown Prince Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud of Saudi Arabia
10 MAR 2021 7:04PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with the Crown Prince of the Kingdom of Saudi Arabia, His Royal Highness Mohammed bin Salman.
Both leaders reviewed the functioning of the bilateral Strategic Partnership Council established in 2019, and expressed satisfaction about the steady growth in the India-Saudi partnership. Prime Minister expressed his desire to further expand trade and investment between the two countries, and highlighted the opportunities that the Indian economy offers to Saudi investors.
The leaders agreed to continue supporting each other's efforts against the the COVID-19 pandemic, in the spirit of the special friendship and people-to-people links between India and Saudi Arabia. They also reviewed regional and international developments of mutual interest.
Prime Minister reiterated his invitation to HRH the Crown Prince to visit India at an early date.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমদি সাউদি অরাবিয়াগী হিজ রোয়ল হায়নেস ক্রাউন প্রিন্স মোহম্মদ বিন সল্মান বিন অব্দুলাজিজ অল সৌদকা লোইননা ফোন্দা ৱারী শাবা
10 MAR 2021 7:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কিংদম ওফ সাউদি অরবিয়াগী হিজ রোয়ল হায়নেস ক্রাউন প্রিন্স মোহামদ বিন সাল্মান বিন অব্দুলাজিজ অল সৌদকা লোইননা ফোন্দা ৱারী শাখ্রে।
লুচিংবা অনি অসিনা ২০১৯দা লিংখৎখিবা নাকন অনিগী স্ত্রাতেজিক পার্তনরশীপ কাউন্সিলগী মথৌশিং হন্না য়েংশিনখি অমসুং ইন্দিয়া-সাউদি অনিগী মরী অসি লেঙদনা চাওখৎলকপা অসিদা অপেনবা ফোংদোকখি। প্রধান মন্ত্রীনা ললোন-ইতিক অসি হেন্না মখা তানা চাওথোকপা অমসুং লৈবাক অনি অসিদা অহেনবা শেন্থং পীনবা অসিগী অপাম্বা ফোংদোকখি অমসুং ইন্দিয়ন ইকোনোমী অসি সাউদিগী ইনবেস্তরদা খুদোংচাবা পীরিবা অসি উৎখি।
লুচিংবা অনি অসিনা কোবিদ-১৯গী লায়চৎ অসি থেংননবা, মরুপ-মপাং ওইবগী মরী হেন্না ফগৎনবা অমসুং ইন্দিয়া অমসুং সাউদি অরাবিয়াগী মীওই অমদগী মীওই অমদা অমগ-অমগা মতেং পীনবা অসিদা য়ান্নখি। মখোয়না লমদমসিগী ওইবা অমসুং মালেমগী ওইবা অনিগী মরক্তা চাওখৎপা অসিদা হন্না য়েংশিনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ঐচ.আর.ঐচ. ক্রাউন প্রিন্সবু ইন্দিয়াদা য়াম্না অথুবা মতমদা কোইরক্নবা হন্না বার্তোন তৌখি।