Prime Minister's Office
PM remembers J Jayalalithaa on Birth Anniversary
24 FEB 2021 10:46AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi remembered J Jayalalithaa on her birth anniversary, today.
"Remembering Jayalalithaa Ji on her birth anniversary. She is widely admired for her pro-people policies and efforts to empower the downtrodden. She also made noteworthy efforts to empower our Nari Shakti. I will always cherish my several interactions with her", the Prime Minister said in a tweet.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জন্ম বাৰ্ষিকী উপলক্ষে জে. জয়াললিতাক স্মৰণ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
24 FEB 2021 10:46AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি জে. জয়াললিতাৰ জন্ম বাৰ্ষিকী উপলক্ষে তেওঁক স্মৰণ কৰে৷
টুইটাৰযোগে এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “জে. জয়াললিতাৰ জন্ম বাৰ্ষিকী উপলক্ষে তেওঁক স্মৰণ কৰিছো৷ জনতাকেন্দ্ৰিক নীতি আৰু পিছপৰা লোকসকলৰ সবলীকৰণৰ বাবে লোৱা প্ৰচেষ্টাৱলীৰ বাবে তেওঁ সৰ্বত্ৰ প্ৰশংসা লাভ কৰিছিল৷ আমাৰ নাৰী শক্তি সবলীকৰণৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁ উল্লেখযোগ্য প্ৰচেষ্টা হাতত লৈছিল৷ মই সদায় তেওঁৰ সৈতে বিভিন্ন সময়ত হোৱা বাৰ্তালাপৰ কথা মোৰ সদায় মনত থাকিব৷”