প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জে. জয়ললিতাবু মহাক্কী মপোক কুমওন নুমিৎতা নীংশিংখ্রে
24 FEB 2021 10:46AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জে. জয়াললিতাবু ঙসি মহাক্কী মপোক কুমওন নুমিৎতা নীংশিংখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ অমদা অসুম্না হায়, "জয়লতিতা জীবু মহাক্কী মপোক কুমওন নুমিৎতা নীংশিংজরি। মহাক অসি মীয়াম্না মহাক্কী প্রো-পিপল পোলিসীশিং অমসুং শোত্থরবশিং শক্তি পীনবা হোৎনখিবশিং অদুগীদমক মীয়াম্না শোন্নখি। মহাক্নসু নারি শক্তি থৌগৎনবগীদমক শীংথানিংঙাই ওইন্না হোৎনখি। মহাক্কা লোইননা ঐহাক্না ৱারী-ৱাতাই শারুবা কয়া অদু মতম পুম্বদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি”।

Prime Minister's Office
PM remembers J Jayalalithaa on Birth Anniversary
24 FEB 2021 10:46AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi remembered J Jayalalithaa on her birth anniversary, today.
"Remembering Jayalalithaa Ji on her birth anniversary. She is widely admired for her pro-people policies and efforts to empower the downtrodden. She also made noteworthy efforts to empower our Nari Shakti. I will always cherish my several interactions with her", the Prime Minister said in a tweet.