Ministry of Health and Family Welfare
Update on COVID-19 Vaccination
More than 23 Lakh Healthcare Workers Vaccinated across the country
Nearly 3 Lakh beneficiaries vaccinated till 6 pm on 12th day of vaccination drive
Only 0.0007% people have recorded hospitalization against vaccinations
No case of serious/severe AEFI or death attributable to vaccination till date
27 JAN 2021 7:45PM by PIB Delhi
The countrywide COVID-19 vaccination program was conducted successfully on the twelfth day. Planned sessions were conducted in 28 States/UTs.
The cumulative number of healthcare workers vaccinated against COVID19 has crossed 23 lakh today. A total of 23,28,779 beneficiaries (till 6 pm today) were vaccinated through 41,599 sessions, as per the provisional report. 2,99,299 beneficiaries were vaccinated today through 5,308 sessions held till 6 pm.
Final reports would be completed for the day by late tonight.
79% of beneficiaries vaccinated today are from 5 States of Karnataka, West Bengal, Maharashtra, Madhya Pradesh and Rajasthan.
The beneficiaries vaccinated today in the 28 States and UTs are as below:
S. No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
(provisional data)
1
Andhra Pradesh
8,491
2
Assam
162
3
Bihar
606
4
Chandigarh
285
5
Chhattisgarh
10,906
6
Delhi
6,441
7
Goa
476
8
Gujarat
1,366
9
Haryana
5,353
10
Himachal Pradesh
461
11
Jammu and Kashmir
158
12
Jharkhand
5,287
13
Karnataka
33,124
14
Kerala
10,541
15
Ladakh
141
16
Madhya Pradesh
60,194
17
Maharashtra
37,575
18
Manipur
360
19
Meghalaya
482
20
Mizoram
872
21
Nagaland
547
22
Odisha
1,195
23
Punjab
4,636
24
Rajasthan
71,632
25
Sikkim
257
26
Tamil Nadu
4,316
27
Uttarakhand
172
28
West Bengal
33,263
Total
2,99,299
123 AEFIs have been reported till 6 pm on the twelfth day of the vaccination drive.
Total 16 persons have been hospitalized so far. 0.0007% people have recorded hospitalization against vaccinations.
In the last 24 hours, one person who is suffering from bacterial sepsis has been hospitalized at Apollo Hospital, Chennai. He was vaccinated on 23rd January and was hospitalized on 24th January.
Total 9 deaths have been reported so far. None of these deaths have been causally linked with COVID-19 vaccination.
In the last 24 hours, one person aged 23 years, a resident of Odisha has died. The post-mortem report is awaited.
No case of serious/severe AEFI/Death attributable to vaccination till date.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগী অপদেৎ
লৈবাক শিনবা থুংনা হেল্থকিয়র ৱার্কর লাখ ২৩ হেন্না বেক্সিন কাপখ্রে
বেক্সিনেসন দ্রাইভকী ১২শুবা নুমিৎকী নুমিংদাং পুং ৭ ফাওবদা বেনিফিসরী লাখ ৩গী ময়াদা বেক্সিন কাপখ্রে
বেক্সিন কাপ্পদা হোস্পিতালদা পুখৎপগী রেকোর্দ তৌখিবা অসি মীওই ০.০০০৭% খক্তনি
ঙসি ফাওবদা বেক্সিন কাপ্পনা মরম ওইরগা এ.ই.এফ.আই.গী অরুবা কেস নত্ত্রগা শীখিবা অমত্তা লৈতে
27 JAN 2021 7:45PM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসন প্রোগ্রাম অসি তরানিথোইশুবা নুমিৎতা মাই পাক্না পাঙথোকখ্রে। রাজ্য/য়ু.তি. ২৮দা প্লান তৌরবা সেসনশিং পাঙথোকখ্রে।
কোবিদ ১৯গী মায়োক্তা বেক্সিন কাপখ্রবা হেল্থকিয়র ৱার্করশিংগী অপুনবা মশিং অসি ঙসি লাখ ২৩ হেনখ্রে। প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না সেসন ৪১,৫৯৯গী খুত্থাংদা পুন্না বেনিফিসরী ২৩,২৮,৭৭৯ (ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা) বেক্সিন কাপখ্রে। নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা পাঙথোকখিবা সেসন ৫,৩০৮গী খুত্থাংদা ঙসি বেনিফিসরী ২,৯৯,২৯৯ বেক্সিন কাপখ্রে।
অরোইবা রিপোর্ত ঙসি নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফংগনি।
ঙসি বেক্সিন কাপখিবা বেনিফিসরীশিংগী ৭৯%দি কর্নাতকা, ৱেস্ত বেঙ্গল, মহারাস্ত্র, মধ্য প্রদেশ অমসুং রাজস্থান রাজ্য ৫ অসিদগী ওইখ্রে।
রাজ্য অমসুং য়ু.তি. ২৮দা ঙসি বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং অদু মখাদা পীরি:
সিরিএল নম্বর
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
(প্রোবিজনেল দেতা)
১
অন্ধ্র প্রদেশ
৮,৪৯১
২
অসাম
১৬২
৩
বিহার
৬০৬
৪
চান্দিগর
২৮৫
৫
ছত্তিসগর
১০,৯০৬
৬
দিল্লী
৬,৪৪১
৭
গোৱা
৪৭৬
৮
গুজরাত
১,৩৬৬
৯
হরিয়ানা
৫,৩৫৩
১০
হিমাচল প্রদেশ
৪৬১
১১
জম্মু অমসুং কাশ্মির
১৫৮
১২
ঝার্খন্দ
৫,২৮৭
১৩
কর্নাতকা
৩৩,১২৪
১৪
কেরেলা
১০,৫৪১
১৫
লদাখ
১৪১
১৬
মধ্য প্রদেশ
৬০,১৯৪
১৭
মহারাস্ত্র
৩৭,৫৭৫
১৮
মনিপুর
৩৬০
১৯
মেঘালয়
৪৮২
২০
মিজোরাম
৮৭২
২১
নাগালেন্দ
৫৪৭
২২
ওরিশা
১,১৯৫
২৩
পঞ্জাব
৪,৬৩৬
২৪
রাজস্থান
৭১,৬৩২
২৫
সিক্কিম
২৫৭
২৬
তামিল নাদু
৪,৩১৬
২৭
উত্তরাখন্দ
১৭২
২৮
ৱেস্ত বেঙ্গল
৩৩,২৬৩
অপুনবা
২,৯৯,২৯৯
বেক্সিনেসন দ্রাইভকী তরা-নিথোইশুবা নুমিৎকী নুমিংদাং পুং ৬ ফাওবদা এ.ই.এফ.আই. ১২৩ রিপোর্ত তৌখ্রে।
হৌজিক ফাওবদা পুন্না মীওই ১৬ হোস্পিতালদা পুখৎখি। বেক্সিন কাপ্পদা হোস্পিতালদা পুখৎপগী রেকোর্দ তৌখিবা অসি মীওই ০.০০০৭% খক্তনি।
হৌখিবা পুং ২৪দা বেক্তরিএল সেপসিসনা নাবা মীওই অমা চেন্নাইগী এপোলো হোস্পিতালদা পুখৎলকখ্রে। মহাক অসি জনুৱারী ২৩দা বেক্সিন কাপখিবনি অমদি জনুৱারী ২৪দা হোস্পিতালদা পুখৎলকখিবনি।
হৌজিক ফাওবদা শীবগী রিপোর্ত তৌরকপা অসি পুন্না ৯ শুখ্রে। শীরিবশিং অসি অমত্তা কোবিদ-১৯ বেক্সিন কাপ্পাগা মরী লৈনদে।
হৌখিবা পুং ২৪দা চহি ২৩ শুরবা ওরিশাদগী মীওই অমা শীখি। পোস্ত-মোর্তেম রিপোর্ত লাক্ত্রি।
ঙসি ফাওবদা বেক্সিন কাপ্পনা মরম ওইরগা এ.ই.এফ.আই.গী অরুবা কেস নত্ত্রগা শীখিবা অমত্তা লৈতে।