Ministry of Home Affairs
Union Home Minister Shri Amit Shah hailed the approval granted today by the Drugs Controller General of India (DCGI) to the COVID-19 vaccines of the Serum Institute of India (SII) and Bharat Biotech
Shri Amit Shah says, “A momentous achievement for India!”
“I salute our very talented and hardworking scientists for making India proud”
“Congratulations to Prime Minister Shri NarendraModiji for striving towards a COVID free India. Visionary leadership can make a huge difference”
“The approval to Made in India vaccines will prove to be a game changer in boosting Prime Minister NarendraModi’s vision of an Aatmanirbhar Bharat”
“We heartily thank our scientists, doctors, medical staff, security personnel and all Corona warriors who dedicatedly served humanity during these testing times”
03 JAN 2021 2:50PM by PIB Delhi
The Union Home Minister Shri Amit Shah hailed the approval granted today by the Drugs Controller General of India (DCGI)to the COVID-19 vaccines of the Serum Institute of India (SII) and Bharat Biotech.
In his tweets welcoming the approval, Shri Amit Shah said “A momentous achievement for India!DCGI has granted approval to COVID vaccines of the SerumInstitute of India and BharatBiotech. I salute our very talented and hardworking scientists for making India proud.Congratulations to Prime Minister Shri NarendraModijifor striving towards a COVID free India.Visionary leadership can make a huge difference.Time and again, we have seen a New India eager to innovate and help the humanity during crisis. The approval to Made in India vaccines will prove to be a game changer in boosting Prime Minister NarendraModi’svision of an Aatmanirbhar Bharat.We heartily thank our scientists, doctors, medical staff, security personnel and all Corona warriors who dedicatedly served humanity during these testing times.Nation will always remain grateful to them for their selfless service towards mankind.”

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
সেরম ইন্সতিতুৎ ওফ ইন্দিয়া(এস আই আই) অমসুং ভারত বাইওতেক্কী কোবিদ-১৯ তিকাশিং দ্রগস কন্ত্রোল্লর জেনেরেল ওফ ইন্দিয়া(দি জি সি আই)না ঙসি অয়াবা পীখিবদা য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা থাগৎখ্রে
শ্রী অমিত সাহনা হায়রি, “ভারতকী অচৌবা মাইপাকপা অমনি!”
“ভারতনা চাউথোকচবা ঙম্বগীদমক ঐখোয়গী হৈশিংলবা অমসুং থবক কনবা সাইন্তিস্তশিং ঐনা ইকায়খুম্নবা উৎলি”
“কোবিদ লৈতবা ভারত অমগীদমক থবক পায়খৎপগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীজি থাগৎলি। মিৎয়েং শানবা লুচিংবগী থবক অসিনা অচৌবা অহোঙবা অমা পুরক্লে”
“ভারতনা পুথোকপা তিকাশিং অয়াবা পীখিবা অসিনা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীগী অত্মানির্ভর ভারত অমগী পান্দমদা অচৌবা অহোঙবা অমা পুরক্লগনি”
“অৱাবা তারিঙৈ মতম মনুংদা কৎথোকপগা লোয়ন্না মীওইবা খুন্নাইগী থবক তৌখিবা ঐখোয়গী সাইন্তিস্তশিং, দোক্তরশিং, মেদিকেল স্তাফশিং, সেকুরিতি পর্সোনেল অমসুং কোরোনা লান্মীশিং ঐখোয়না থম্মোয় শেংনা থাগৎলি”
03 JAN 2021 2:50PM by PIB Imphal
সেরম ইন্সতিতুৎ ওফ ইন্দিয়া(এস আই আই) অমসুং ভারত বাইওতেক্কী কোবিদ-১৯ তিকাশিং দ্রগস কন্ত্রোল্লর জেনেরেল ওফ ইন্দিয়া(দি জি সি আই)না ঙসি অয়াবা পীখিবদা য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা থাগৎখ্রে।
অয়াবা পীখিবা অসি তরাম্না ওকপা মহাক্কী তুইতশিংদা, শ্রী অমিত সাহনা হায়খি “ভারতকী অচৌবা মাইপাকপা অমনি! দি.সি.জি.আইনা সেরম ইন্সতিতুৎ ওফ ইন্দিয়া অমসুং ভারত বাইওতেক্কী কোবিদ-১৯ তিকাশিং অয়াবা পীরে। ভারতনা চাউথোকচবা ঙম্বগীদমক ঐখোয়গী হৈশিংলবা অমসুং থবক কনবা সাইন্তিস্তশিং ঐনা ইকায়খুম্নবা উৎলি। কোবিদ লৈতবা ভারত অমগীদমক থবক পায়খৎপগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীজি থাগৎলি। মিৎয়েং শানবা লুচিংবগী থবক অসিনা অচৌবা অহোঙবা অমা পুরক্লে।অনৌবা পুথোক্নবা অমসুং অৱাবা তারবা মতমদা মীওইবা খুন্নাইগী মতেং পাংনবা ইখৌ লাংবা অনৌবা ভারত অমা ঐখোয়না অমুক হন্না উরে। ভারতনা পুথোকপা তিকাশিং অয়াবা পীখিবা অসিনা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীগী অত্মানির্ভর ভারত অমগী পান্দমদা অচৌবা অহোঙবা অমা পুরক্লগনি। অৱাবা তারিঙৈ মতম মনুংদা কৎথোকপগা লোয়ন্না মীওইবা খুন্নাইগী থবক তৌখিবা ঐখোয়গী সাইন্তিস্তশিং, দোক্তরশিং, মেদিকেল স্তাফশিং, সেকুরিতি পর্সোনেল অমসুং কোরোনা লান্মীশিং ঐখোয়না থম্মোয় শেংনা থাগৎলি। মীওইবা খুন্নাইগীদমক মশাগী ওইজবা থাদোক্তুনা পাংথোকখিবা থবকশিংগীদমক লৈবাক অসিনা মতম পুম্নমক্তা মখোয় থাগৎলগনি”।