ସ୍ଵରାଷ୍ଟ୍ର ବ୍ୟାପାର ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
କେନ୍ଦ୍ର ଗୃହମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଅମିତ ଶାହ ଆଜି ସେରମ ଇନଷ୍ଟିଚ୍ୟୁଟ ଅଫ ଇଣ୍ଡିଆ (ଏସଆଇଆଇ) ଏବଂ ଭାରତ ବାୟୋଟେକର କୋଭିଡ-19 ଟିକାକୁ ଡ୍ରଗ କଣ୍ଟ୍ରୋଲର ଜେନେରାଲ ଅଫ ଇଣ୍ଡିଆ (ଡିସିଜିଆଇ) ଦେଇଥିବା ଅନୁମୋଦନକୁ କଲେ ପ୍ରଶଂସା
“ଭାରତ ପାଇଁ ଏକ ମହତ୍ଵପୂର୍ଣ୍ଣ ସଫଳତା!” କହିଲେ ଅମିତ ଶାହ
ଭାରତକୁ ଗର୍ବିତ କରିଥିବାରୁ ମୁଁ ଆମର ଦକ୍ଷ ଏବଂ ପରିଶ୍ରମୀ ବୈଜ୍ଞାନିକଙ୍କୁ ଅଭିବାଦନ ଜଣାଉଛି
“କୋଭିଡ ମୁକ୍ତ ଭାରତ ଲାଗି ଉଦ୍ୟମ କରିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ, ଦୂରଦୃଷ୍ଟିସମ୍ପନ୍ନ ନେତୃତ୍ୱ ବିରାଟ ପରିବର୍ତ୍ତନ ଆଣିପାରେ”
ମେଡ୍ ଇନ ଇଣ୍ଡିଆ ଟିକାକୁ ଅନୁମୋଦନ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କ ଆତ୍ମ ନିର୍ଭର ଭାରତକୁ ବଳ ଦେବାରେ ଏକ ପରିବର୍ତ୍ତନକାରୀ ପ୍ରମାଣିତ ହେବ
ଏହି ପରୀକ୍ଷଣ ସମୟରେ ମାନବିକତାର ସେବା କରିଥିବା ଆମର ବୈଜ୍ଞାନିକ, ଡାକ୍ତର, ଡାକ୍ତରୀ କର୍ମଚାରୀ, ସୁରକ୍ଷା କର୍ମୀ ଏବଂ ସମସ୍ତ କରୋନା ଯୋଦ୍ଧାଙ୍କୁ ହୃଦୟରୁ ଧନ୍ୟବାଦ
03 JAN 2021 2:50PM by PIB Bhubaneswar
କେନ୍ଦ୍ର ଗୃହମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଅମିତ ଶାହ ଆଜି ସେରମ ଇନଷ୍ଟିଚ୍ୟୁଟ ଅଫ ଇଣ୍ଡିଆ (ଏସଆଇଆଇ) ଏବଂ ଭାରତ ବାୟୋଟେକର କୋଭିଡ-19 ଟିକାକୁ ଡ୍ରଗ କଣ୍ଟ୍ରୋଲର ଜେନେରାଲ ଅଫ ଇଣ୍ଡିଆ (ଡିସିଜିଆଇ) ଦେଇଥିବା ଅନୁମୋଦନକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଅନୁମୋଦନକୁ ସ୍ୱାଗତ କରି ତାଙ୍କ ଟ୍ୱିଟରେ ଶ୍ରୀ ଅମିତ ଶାହ କହିଛନ୍ତି ଯେ, “ଭାରତ ପାଇଁ ଏକ ମହତ୍ଵପୂର୍ଣ୍ଣ ସଫଳତା! ଡିସିଜିଆଇ ସେରମ ଇନଷ୍ଟିଚ୍ୟୁଟ ଅଫ ଇଣ୍ଡିଆ ଏବଂ ଭାରତ ବାୟୋଟେକର କୋଭିଡ ଟିକାକୁ ଅନୁମୋଦନ ଦେଇଛି । ଭାରତକୁ ଗର୍ବିତ କରିଥିବାରୁ ମୁଁ ଆମର ଅତ୍ୟନ୍ତ ପ୍ରତିଭାଶାଳୀ ଏବଂ ପରିଶ୍ରମୀ ବୈଜ୍ଞାନିକମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଉଛି । କୋଭିଡ ମୁକ୍ତ ଭାରତ ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଜୀଙ୍କ ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଦୂରଦୃଷ୍ଟି ସମ୍ପନ୍ନ ନେତୃତ୍ଵ ବିରାଟ ପରିବର୍ତ୍ତନ ଆଣିପାରିବ ।
ସମୟେ ସମୟେ, ଆମେ ଦେଖିଛୁ ସଙ୍କଟ ସମୟରେ ମାନବିକତାକୁ ଅଭିନବ ତଥା ସାହାଯ୍ୟ କରିବାକୁ ନୂତନ ଭାରତ ଆଗ୍ରହୀ । ମେଡ୍ ଇନ୍ ଇଣ୍ଡିଆ ଟିକାକୁ ଅନୁମୋଦନ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କ ଆତ୍ମନିର୍ଭର ଭାରତ ଦୂରଦୃଷ୍ଟିକୁ ବଳ ଦେବାରେ ଏକ ପରିବର୍ତ୍ତନକାରୀ ପ୍ରମାଣିତ ହେବ । ଆମେ ଆମର ବୈଜ୍ଞାନିକ, ଡାକ୍ତର, ଡାକ୍ତରୀ କର୍ମଚାରୀ, ସୁରକ୍ଷା କର୍ମୀ ଏବଂ ସମସ୍ତ କରୋନା ଯୋଦ୍ଧାଙ୍କୁ ହୃଦୟରୁ ଧନ୍ୟବାଦ ଦେଉଛୁ, ଯେଉଁମାନେ ଏହି ପରୀକ୍ଷଣ ସମୟରେ ମାନବିକତାର ସେବା କରିଥିଲେ । ମାନବିକତା ପ୍ରତି ନିଃସ୍ୱାର୍ଥପର ସେବା ପାଇଁ ରାଷ୍ଟ୍ର ସର୍ବଦା ସେମାନଙ୍କ ନିକଟରେ କୃତଜ୍ଞ ରହିବ। ”

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister Shri Amit Shah hailed the approval granted today by the Drugs Controller General of India (DCGI) to the COVID-19 vaccines of the Serum Institute of India (SII) and Bharat Biotech
Shri Amit Shah says, “A momentous achievement for India!”
“I salute our very talented and hardworking scientists for making India proud”
“Congratulations to Prime Minister Shri NarendraModiji for striving towards a COVID free India. Visionary leadership can make a huge difference”
“The approval to Made in India vaccines will prove to be a game changer in boosting Prime Minister NarendraModi’s vision of an Aatmanirbhar Bharat”
“We heartily thank our scientists, doctors, medical staff, security personnel and all Corona warriors who dedicatedly served humanity during these testing times”
03 JAN 2021 2:50PM by PIB Delhi
The Union Home Minister Shri Amit Shah hailed the approval granted today by the Drugs Controller General of India (DCGI)to the COVID-19 vaccines of the Serum Institute of India (SII) and Bharat Biotech.
In his tweets welcoming the approval, Shri Amit Shah said “A momentous achievement for India!DCGI has granted approval to COVID vaccines of the SerumInstitute of India and BharatBiotech. I salute our very talented and hardworking scientists for making India proud.Congratulations to Prime Minister Shri NarendraModijifor striving towards a COVID free India.Visionary leadership can make a huge difference.Time and again, we have seen a New India eager to innovate and help the humanity during crisis. The approval to Made in India vaccines will prove to be a game changer in boosting Prime Minister NarendraModi’svision of an Aatmanirbhar Bharat.We heartily thank our scientists, doctors, medical staff, security personnel and all Corona warriors who dedicatedly served humanity during these testing times.Nation will always remain grateful to them for their selfless service towards mankind.”