Prime Minister's Office
PM greets people on Parkash Purab of Guru Nanak
30 NOV 2020 9:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Parkash Purab of Shri Guru Nanak Dev Ji.
In a tweet, the Prime Minister said, "I bow to Sri Guru Nanak Dev Ji on his Parkash Purab. May his thoughts keep motivating us to serve society and ensure a better planet."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গুৰু নানকৰ প্ৰকাশ পৰ্ব উপলক্ষে দেশবাসীক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
30 NOV 2020 9:51AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শ্ৰী গুৰু নানক দেৱ জীৰ প্ৰকাশ পৰ্ব উপলক্ষে দেশবাসীক শুভেচ্ছা জনাইছে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “গুৰু নানক দেৱ জীৰ প্ৰকাশ পৰ্ব উপলক্ষে তেওঁলৈ মই প্ৰণিপাত জনাইছো৷ তেওঁৰ চিন্তাধাৰাই আমাক সমাজৰ সেৱাৰ লগতে এখন উন্নত গ্ৰহ সুনিশ্চিত কৰাৰ বাবে যাতে অনুপ্ৰাণিত কৰি থাকে তাকে কামনা কৰিলো৷”