প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মীয়ামদা গুরু নানক্কী পর্কাস পুরবকী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
30 NOV 2020 9:51AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা শ্রী গুরু নানক দেব জীগী পর্কাস পুরবকী থৌরমগা মরী লৈননবা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “ঐনা শ্রী গুরু নানক দেব জীগী মফমদা মহাক্কী পর্কাস পুরব নুমিৎসিদা ইকোক নোঞ্জরি‍। মহাক্কী ৱাখল্লোনশিংনা খুন্নাইগী থৌগল তৌননবা অমদি হেন্না ফবা মালেম অমা ওইহন্নবগীদমক্তা ঐখোয়বু ইনোৎ হাপ্তুনা লৈসনু‍।”

Prime Minister's Office
PM greets people on Parkash Purab of Guru Nanak
30 NOV 2020 9:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Parkash Purab of Shri Guru Nanak Dev Ji.
In a tweet, the Prime Minister said, "I bow to Sri Guru Nanak Dev Ji on his Parkash Purab. May his thoughts keep motivating us to serve society and ensure a better planet."