Prime Minister's Office
PM to visit Vaccine facilities in three cities tomorrow
27 NOV 2020 4:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi will embark on a 3 city visit to personally review the vaccine development and manufacturing process. He will visit the Zydus Biotech Park in Ahmedabad, Bharat Biotech in Hyderabad and Serum Institute of India in Pune.
As India enters a decisive phase of the fight against COVID-19, The Prime Minister’s visit to these facilities and discussions with the scientists will help him get a first-hand perspective of the preparations, challenges and roadmap in India’s endeavour to vaccinate its citizens.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হয়েং শহর অহুমদা লৈবা ভেক্সিন ফেসিলিতীশিংদা চৎকনি
27 NOV 2020 4:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভেক্সিন পুথোকপা অমসুং শাবগী থবক থৌরমশিং মশামক্না য়েংশিন্নবা শহর ৩দা চৎকনি। মহাক্না অহমদাবাদকী জাইদস বাইওতেক পার্ক, হাইদ্রাবাদকী ভারত বাইওতেক অমসুং পুনেগী সিরম ইন্সতিত্যুত ওফ ইন্দিয়াদা চৎকনি।
ভারতনা কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা লান্থেংনবদা লাইবক লেপকদবা তাঙ্কক অমদা চংলকপা অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা ফেসিলিতীশিং অসিদা চৎতুনা সাইন্তিস্তশিংগা লোইননা খন্নগদবা অসিনা ভারতনা মাগী প্রজাশিংদা ভেক্সিন ফংহন্নবা হোৎনরিবা অসিগী শেম-শারিবা, শীংনবশিং অমসুং রোদমেপকী মতাংদা হকথেংননা ফিভম খঙবদা মতেং পাংলগনি।