Ministry of Youth Affairs and Sports
Men’s National Hockey Camp to conclude a week earlier on December 12
25 NOV 2020 7:08PM by PIB Delhi
The men’s national hockey camp that is currently underway in SAI Bengaluru will conclude on December 12, instead of the original date of conclusion i.e. December 18 on the recommendation of the Chief coach of Men's Senior Hockey team.
After four months of continuous camp, it would give the athletes a longer break of three weeks, from December 12, 2020 to January 5, 2021. During this three week break, a comprehensive strength and conditioning program will be given to the athletes by the Chief Coach and the Scientific Advisor of the Men’s Senior Team to complete.
The Indian men’s hockey team have been training at the SAI Bengaluru Centre since August this year, as sports began to resume in a phased manner after the nationwide lockdown was imposed in March due to the coronavirus pandemic. The team has already qualified for the Olympics scheduled next year.

নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
নুপাগী নেসনেল হোক্কি কেম্প চয়োল অমা ঙনখৎনা দিসেম্বর ১২দা লোইশিল্লগনি
25 NOV 2020 7:08PM by PIB Imphal
নুপাগী সেনিয়র হোক্কি তিমগী চীফ কোচগী পাউতাক মতুংইন্না হৌজিক সাই বেঙ্গলুরুদা চৎথরিবা নুপাগী নেসনেল হোক্কি কেম্প মশাগী ওইনা দিসেম্বর ১৮দা লোইশিনগদবা অদুগী মহুত্তা দিসেম্বর ১২ লোইশিল্লগনি।
থা মরি লেপ্তনা কেম্প চৎথরক্লবা মতুংদা, কেম্প অসিদগী শান্নরোয়শিং চয়োল অহুমগী মতম হায়বদি ২০২০গী দিসেম্বর ১২দগী ২০২১গী জনুৱারি ৫ ফাওবা পোথারগনি। হায়রিবা চয়োল অহুমগী অসিগী মনুংদা নুপাগী সেনিয়র তিমগী চীফ কোচ অমসুং সাইন্তিফিক এদভাইজরনা শান্নরোয়শিংদা স্ত্রেং অমসুং কন্দিসন্নিংগী থৌরম অমা পীগনি।
কোরোনাভাইরস লাইচৎনা মরম ওইদুনা মার্চ থাদগী লৈবাক শীনবা থুংনা লোকদাউন থম্লুরবা মতুংদা তাঙ্কক নাইনা শান্ন-খোৎনবগী থবকশিং অমুক হন্না হৌরকপদগী, চহি অসিগী অগস্ত থাদগী সাই বেঙ্গালুরু সেন্তরদা ভারতকী নুপাগী হোক্কি তিম ত্রেনিং পাংথোক্তুনা লাকপনি। তিম অসি মথং চহিদা পাংথোক্কদবা ওলেম্পিক্কী মাংজৌন্না ক্বালিফাই ওইখ্রবনি।