Ministry of Youth Affairs and Sports
UP Police acts on SAI FIR, arrests three people for fleecing grassroot-level athletes with false Khelo India advertisement
06 NOV 2020 6:01PM by PIB Delhi
The Uttar Pradesh Police has arrested three persons on Friday involved in circulating a false advertisement on social media platforms inviting applications from athletes to participate in the Khelo India Games scheduled to be held in Panchkula in Haryana in 2021, and asking athletes to pay Rs 6000 each to participate in the Games. The arrests were made following a FIR lodged by the Sports Authority of India with the Uttar Pradesh Police.
The three persons arrested are Sanjay Pratap Singh, Anuj Kumar and Ravi. Sanjay has been an ex-kabaddi player from Agra and he had created a fake ID by the name of Rudra Pratap Singh to interact with athletes interested in participating in the Khelo India Games. Anuj and Ravi, meanwhile, provided their account numbers of Canara Bank and State Bank branches in UP, where athletes were asked to deposit the money. The accounts have now been frozen by both the banks and investigation is under process to identify the total number of athletes who had deposited money in the two accounts.

নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
য়ু.পি. পুলিসনা এস.এ.আই.গী এফ.আই.আর. থবক ওইনা পাইখৎখ্রে, নৌনা খোঙদারক্লিবা শান্নরোইশিংদগী শাশিন্নবা খেলো ইন্দিয়া এদবর্তাইজ তৌদুনা পৈশা তাল্লম্বা মীওই অহুম ফারে
06 NOV 2020 6:01PM by PIB Imphal
উত্তর প্রদেশ পুলিসনা ইরাই নুমিৎতা ২০২১দা হারিয়ানাগী পানচকুলাদা পাংথোক্কদবা খেলো ইন্দিয়া মশান্নশিংদা শরুক য়ান্নবা এপ্লিকেসন ফোর্ম লৌবগী অরানবা এদবর্তাইজ তৌদুনা সোসিএল মেদিয়াদা থাদোকপদা চেন্নবা মীওই অহুম ফারে অমসুং শান্নরোইশিং অসিদা মশান্নশিং অসিদা শরুক য়ানবগী লুপা ৬০০০ পীনবা হায়রমখি। হায়রিবা অসি স্পোর্ত ওথোরিতি ওফ ইন্দিয়ানা উত্তর প্রদেশ পুলিস্তা এফ.আর.আই. অমা থারকপদগী ফাখিবনি।
ফাখিবা মীওই অহুম অদুদি সঞ্জয় প্রতাপ সিংহ, অনুজ কুমার অমসুং রবিনি। ঞ্জয় অসি অগ্রাদগী হান্নগী কাবাদি শান্নরোইনি অমসুং মহাক্না খেলো ইন্দিয়া মশান্না অসি শরুক য়ান্নবগী শান্নরোইশিংগা পাউ ফাওন্নবা রুদ্রা প্রতাপ হায়বা মিং অসি শিজিন্নদুনা শাশিন্নবা আই.দি. শেম্লমখি। মরক অসিদা অনুজ অমসুং রবিনা য়ু.পি. ব্রানচকী কানারা বেঙ্ক অমসুং স্তেত বেঙ্ককী একাউম্ত নম্বর পীদুনা শান্নরোইশিংনা মদুদা পৈশাশিং অদু দিপোজিৎ তৌনবা হায়রমখি। হায়রিবা বেঙ্ক অনি অসিগী একাউন্তশিং অসি থিংজিন্দুনা থমখ্রে অমসুং একাউন্ত অনি অসিদা অপুনবা শান্নরোই কয়ানা পৈশা দিপোজিৎ তৌখিবগে হায়বা অসি খংদোক্নবা থি-হুম্বা চৎথরি।