President's Secretariat
President of India’s Greetings on The Eve of Dussehra
24 OCT 2020 6:50PM by PIB Delhi
The President of India, Shri Ram Nath Kovind has sent his greetings to his fellow citizens on the eve of Dussehra.
In a message, the President has said, “On the auspicious occasion of Dussehra, I extend my warm greetings and best wishes to all the fellow citizens in India and abroad.
This festival symbolises the triumph of good over evil. The festival is celebrated throughout India in different forms. This festival strengthens the cultural unity of India and inspires us to live in harmony, following the path of virtue and shunning evil.
This festival is also associated with the life and values of Maryada Purushottam Shri Ram. His life is a shining example of morality and righteousness.
May this festival of joy and happiness protect us from the evil effects of the ongoing pandemic and bring prosperity and affluence to our countrymen”.
Click here to see the President's message in Hindi

রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
দশেরা লাকপদা ভারতকী রাস্ত্রপতিনা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
24 OCT 2020 6:50PM by PIB Imphal
দশেরা লাকপদা ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রী রাম নাথ কোবিন্দনা লৈবাক মীয়ামদা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেলশিং পীখ্রে।
পাউজেল অমদা, রাস্ত্রপতিনা হায়খি,“শেংলবা দশেরা থৌরমদা ভারত অমসুং মপান লৈবাকশিংদা লৈরিবা নাগরিকশিংদা ঐনা ঐগী য়াইফ-পাউজেলশিং পীজরি।
কুহ্মৈ অসিনা ফত্তবগী মথক্তা অফবনা মাইপাকই হায়বা অদু উৎলি। তোঙান-তোঙানবা মওংশিংদা কুহ্মৈ অসি ভারত শীনবা থুংনা পাংথোক্লি। কুহ্মৈ অসিনা ভারতকী কলচরগী অপুনবা শক্তম মপাঙ্গল কনখৎহল্লে অমসুং অচুম্বা লম্বী চৎতুনা অমসুং ফত্তবা থাদোক্তুনা নুংশিন্না হিংমিন্ননবা ঐখোয়দা ইথিল পীরে।
কুহ্মৈ অসি মর্য়াদা পুরুসোত্তম শ্রী রামগী পুন্সি অমসুং গুনশিংগসু লোয়ন্নরি। মহাক্কী পুন্সি অসি অচুম্বা অমসুং অফবগী ময়েক লারবা খুদম অমনি।
হরাওবা অমসুং নুংঙাইবগী কুহ্মৈ অসিনা হৌজিক মায়োক্নরিবা লাইচৎ অসিগী ফত্তবশিংদগী ঐখোয় ঙাকথোকপা ওইরসনু অমসুং ঐখোয়গী ইরৈচাশিংদা নুংঙাই-য়াইফবা পুরকপা ওইরসনু”।