Ministry of Defence
Joint Press Release of the 7th Round of India-China Military Commander-Level Meeting
13 OCT 2020 5:16PM by PIB Delhi
On 12 October, the 7th round of Senior Commanders meeting of India and China was held in Chushul. The two sides had a sincere, in-depth and constructive exchange of views on disengagement along the Line of Actual Control in the Western Sector of India-China border areas. They were of the view that these discussions were positive, constructive and had enhanced understanding of each other’s positions. Both sides agreed to maintain dialogue and communication through military and diplomatic channels, and arrive at a mutually acceptable solution for disengagement as early as possible. Both sides agreed to earnestly implement the important understandings reached by the leaders of the two countries, not to turn differences into disputes, and jointly safeguard peace and tranquility in the border areas.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ভারত-চাইনা মিলিতরী কম্মান্দর থাক্কী মীফমগী ৭শুবা তাংকক্কী অপুনবা প্রেস রিলিজ
13 OCT 2020 5:16PM by PIB Imphal
ওক্তোবর ১২দা ভারত অমসুং চাইনাগী সেনিয়র কম্মান্দরশিংগী ৭শুবা মীফম চুশুলদা ফমখি। নাকল অনীনা ভারত-চাইনা ঙমখৈগী নোংচুপ থংবা সেক্তরদা লৈবা লাইন ওব একচুএল কন্ত্রোলগী পরিংদা লৈরিবা লান্মীগী ফিবমগী মতাংদা থমোই শেংবা, কুপ্না নৈনবা অমসুং অফবা পুরক্কদবা মওংদা খন্ন নৈনখি। মখোয়না খন্ন-নৈনবা অসি অফবা, কান্নবা ফংগদবা অমসুং নাকল অনিমক্কী ফিবম হেন্না ৱাখল তামিন্নবা হেনগৎকনি হায়না পানখি। নাকল অনীমক্না মিলিতরী অমসুং দিপ্লোমেতিক চেন্নেলশিংদা ৱারী শানবা অমসুং পাউ ফাওনবা অমসুং লান্মীশিং হন্দোক্ননবা অথুবদা হোৎনমিন্ননবা নাকল অনীমক্না য়ানবা ৱারোইশিন অমা পুরক্নবা হোৎনবদা য়ানখি। নাকল অনীমক্না লৈবাক অনিগী লুচিংবশিংনা য়ানবা পুরকখিবশিং হকচিন্না থবক্তা ওন্থোক্নবা, খেন্নবশিংবু খৎন-চৈনবা থোক্তনবা অমসুং ঙমখৈগী মফমশিং শান্তি অমসুং মহৌশাগী ফিবম হঞ্জিন্নবা পুন্না ঙাকমিন্ননবা অমসুং হোৎনমিন্নবা হায়না য়ানখি।