Ministry of Railways
Indian Railways joins the public movement (Jan Andolan) against COVID 19 in a big way
Shri Piyush Goyal, Minister of Railways and Commerce & Industry, administers COVID pledge to Railway Officers and Staff through Video Conferencing
Chairman, Railway Board instructs officers and staff to inform and educate common people about COVID 19 protocols
On first day of Jan Andolan, 5,41,087 Railway employees takes pledge across Zones, Divisions and PSUs
09 OCT 2020 7:09PM by PIB Delhi
Indian Railways has joined the public movement (Jan Andolan) in a big way against COVID 19 inaugurated by Hon’ble Prime Minister, Shri NarendraModi. After the inauguration of this public movement, Minister of Railways and Commerce & Industry, Shri PiyushGoyal administered COVID pledge to Railway Officers and Staff connected through Video Conferencing. General Managers of Zonal Railways, Divisional Railway Managers, CMDs of PSUs and senior railway officers were connected in this event.
Chairman, Railway Board, Shri Vinod Kumar Yadav has instructed all the officers and staff to come forward and participate aggressively in this nationwide public movement. He directed the Zonal and Divisional officers to engage with common people near their establishments/stations with an objective to encourage awareness regarding COVID protocol. He also stressed that all railway employees should be informed and educated about dos and donts to defeat this pandemic. It is also conveyed to GMs/ DRMs/CMDs of PSUs to display banners/posters at Railway stations, Railway premises, trains and other Railway establishments. Dissemination of information related to COVID should be done through social media channels.
On first day of the Public Campaign (Jan Andolan), 5,41,087 Railway employees takes pledge across Zones, Divisions and PSUs. Banners/Posters have been surmounted on 2452 Railway stations across Indian Railways, 273 trains and 847 office buildings of Railways across the country. An audio jingle to raise awareness against COVID 19 was played through Public Announcement system in 2060 Railway stations, 95 trains and 138 Railway establishments.

রেলৱে মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী ময়োক্তা ভারত রেলৱেজনা মীয়ামগী খোঙজং(জন অন্দোলন) য়াম্না চাউবা মওং অমদা শরুক য়ারে
ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা রেলৱেজ অমসুং কমর্স অমসুং ইন্দস্ত্রিগী মিনিস্তর শ্রী পিয়ুস গোয়ালনা রেলৱেজ ওফিসারশিং অমসুং স্তাফশিং কোবিদ ৱাশক লৌখি
কোবিদ-১৯গী চৎন-পথাপশিংগী মতাংদা মীচম মীয়াম খঙহন্নবা অমসুং তাকপী-তম্বীনবা রেলৱেজ বোর্দকী চিয়রমেন্না ওফিসারশিং অমসুং স্তাফশিংদা খঙহনখ্রে
জন অন্দোলনগী অহানবা নুমিৎতা জোনশিং, দিবিজনশিং অমসুং পি.এস.য়ুশিং শীনবা থুংনা রেলৱেজগী থবক তৌবা মীওই ৫,৪১,০৮৭ ৱাশক লৌখ্রে
09 OCT 2020 7:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হৌদোকখিবা কোবিদ-১৯গী ময়োক্তা মীয়ামগী খোঙজং(জন অন্দোলন)য়াম্না চাউবা মওং অমদা ভারত রেলৱেজনা শরুক য়ারে।মীয়ামগী খোঙজং অসি হৌদোক্লবা মতুংদা, ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা রেলৱেজ অমসুং কমর্স অমসুং ইন্দস্ত্রিগী মিনিস্তর শ্রী পিয়ুস গোয়ালনা রেলৱেজ ওফিসারশিং অমসুং স্তাফশিং কোবিদ ৱাশক লৌখি। থৌরম অসিদা জোনেল রেলৱেজশিংগী জেনেরেল মেনেজরশিং, দিবিজনেল রেলৱেজ মেনেজরশিং, পি.এস.য়ুশিংগী সি.এম.দিশিং অমসুং সেনিয়র রেলৱেজ ওফিসারশিং শরুক য়াখি।
লৈবাক শীনবা থুংনা চৎথরিবা মীয়ামগী খোঙজং অসিদা থোরক্নবা অমসুং থৱায় য়াওনা শরুক য়ানবা ওফিসারশিং অমসুং স্তাফশিংদা রেলৱেজ বোর্দকী চিয়রমেন শ্রী বিনোদ কুমার য়াদবনা খঙহনখ্রে। কোবিদ চৎন-পথাপশিংগী মতাংদা ৱাখল তাবা হেনগৎহন্নবা পান্দম অমগা লোয়ন্না মখোয়গী স্তেসনশিং ময়াদা লৈবা মীচম মীয়ামগা ৱারি শান্নবা মহাক্না জোনেল অমসুং দিবিজনেল ওফিসারশিংদা খঙহনখ্রে। মহাক্না হায়খি মসিগী লাইচৎ অসি মাইথিবা পীনবা রেলৱেজগী থবক তৌরিবা খুদিংমক্তা তৌগদবশিং অমসুং তৌরোইদবশিংগী মতাংদা খঙহনগদবনি। রেলৱেজ স্তেসনশিং, রেলৱেজগী ওফিসশিং, ত্রেনশিং অমসুং অতোপ্পা রেলৱেজগী ওফিসশিংদা বেন্নরশিং/পোস্তরশিং থেৎনবা জি.এমশিং/দি.আর.এমশিং অমসুং পি.এস.য়ুশিংগী সি.এম.দিশিংদা খঙহনখ্রে। সোসিএল মেদিয়া চেনেলশিংগী খুৎথাংদা কোবিদকা মরী লৈনবা ই-পাউশিং শন্দোক্কদবনি।
মীয়ামগী খোঙজং(জন অন্দোলন)গী অহানবা নুমিৎতা জোনশিং, দিবিজনশিং অমসুং পি.এস.য়ুশিং শীনবা থুংনা রেলৱেজগী থবক তৌবা মীওই ৫,৪১,০৮৭ ৱাশক লৌখ্রে।লৈবাক শীনবা থুংনা ভারত রেলৱেজগী রেলৱেজ স্তেসন ২৪৫২, ত্রেন ২৭৩ অমসুং ওফিস বিল্দিং ৮৪৭দা বেন্নরশিং/পোস্তরশিং থেৎখ্রে। রেলৱেজ স্তেসন ২০৬০, ত্রেন ৯৫ অমসুং রেলেৱজগী ওফিস ১৩৮তা পব্লিক এন্নাউন্সমেন্ত সিস্তেমগী খুৎথাংদা কোবিদ-১৯ থেংন্নবা ৱাখল তাবা হেনগৎহন্নবা ওদিও জিঙ্গল অমা তাহনখ্রে।