Ministry of Railways
Indian Railway rolls out User Depot Module (UDM)
This will bring in transformational changes from manual working to digital working with real time transactions and online information exchange among all stakeholders
This will ensure digitization of complete supply chain, including user depots
28 SEP 2020 5:59PM by PIB Delhi
User Depot Module (UDM) developed by CRIS (Centre for Railway Information Systems) was rolled out digitally across all User Depots of Western Railway by Sri P. C. Sharma, Member(T&RS) on 28.09.2020.
This system will be implemented shortly across all Zones of Indian Railways. Railway’s supply chain up to Stores Depots has already been digitized, however activities at user end are being done manually. Implementation of this system will bring in transformational changes from manual working to digital working with real time transactions and online information exchange among all stakeholders. This will ensure digitization of complete supply chain, including user depots.
The system will facilitate economy, efficiency and transparency besides improved asset management. It will ensure improved service level and satisfaction to customers.

রেলৱে মন্ত্রালয়
ইন্দিয়ন রেলৱেজনা য়ুজর দিপোত মোদ্যুল (য়ু.দি.এম.) হৌদোকখ্রে
মসিনা স্তেকহোলদরশিংগী মরক্তা রিয়ল তাইম ত্রাঞ্জেক্সনশিং অমসুং ওনলাইন ইনফোর্মেশন এক্সচেঞ্জকা লোইননা মেন্যুৱল ৱার্কিংদগী দিজিতল ৱার্কিংদা অওনবা অমা পুরক্কদবা অহোংবা অমা পুরক্লনি
মসিনা যুজর দিপোতশিং য়াওনা সপ্লাই চেন পুম্নমক্কী ওইনা শোইদনমক্কী দিজিতাইজেশন তৌহল্লগনি
28 SEP 2020 5:59PM by PIB Imphal
সি.আর.আই.এস. (সেন্তর ফোর রেলৱে ইনফোরমেশন সীস্তেমস)না পুথোরকপা য়ুজর দিপোত মোদ্যুল (য়ু.দি.এম.) অসি ২৮.০৯.২০২০দা শ্রী পি.সি. শর্মা, মেম্বর (তি. অমসুং আর.এস.)না ৱেস্তর্ন রেলৱেগী য়জর দিপোতশিংদা দিজিতেল ওইনা হৌদোকখি।
মসিগী সীস্তেম অসি ইন্দিয়ন রেলৱেজকী জোন খুদিংমক্তা অথুবা মতমদা চৎনহল্লগনি। স্তোরশিংগী দিপোতশিং ফাওবা রেলৱেগী সপ্লাই চেনদা হান্নদগী দিজিতাইজ তৌখ্রে, অদুবু য়ুজরগী মাইকৈদা ওইবা এক্তিভিতীশিংদি মেন্যুৱল ওইনা তৌরি। মসিগী সীস্তেম অসি চৎনহনবনা স্তেকহোলদরশিংগী মরক্তা রিয়ল তাইম ত্রাঞ্জেক্সনশিং অমসুং ওনলাইন ইনফোর্মেশন এক্সচেঞ্জকা লোইননা মেন্যুৱল ৱার্কিংদগী দিজিতল ৱার্কিংদা অওনবা অমা পুরক্কদবা অহোংবা অমা পুরক্লনি। মসিনা যুজর দিপোতশিং য়াওনা সপ্লাই চেন পুম্নমক্কী ওইনা শোইদমক্কী দিজিতাইজেশন তৌহল্লগনি।
সীস্তেম অসিনা হেন্না ফগৎলবা এসেত মেনেজমেন্ত খক্তা নত্তনা ইকোনোমী, এফিসিয়েন্সী অমসুং ত্রান্সপরেন্সীদা মতেং পাংগনি। মসিনা সার্বিস তৌবগী থাক্তা ফগৎহনগনি অমসুং কস্তমরশিংদা পেলহনগনি।