Ministry of Defence
INDIAN ARMY
CHIEF OF ARMY STAFF VISITS LADAKH
04 SEP 2020 6:31PM by PIB Delhi
The Chief of the Army Staff, General MM Naravane concluded a two day visit to Leh today. The COAS arrived at Leh on 03 September 2020 and proceeded to forward areas to undertake a firsthand assessment of the situation along the LAC. The COAS interacted with soldiers and local commanders deployed in difficult High Altitude forward areas. He appreciated their high morale and standards of professionalism exhibited by the units in safeguarding own territorial integrity. The COAS urged all ranks to remain vigilant and maintain a high order of operational readiness.
Later, at Leh, Lt Gen YK Joshi, General Officer Commanding-in-Chief, Northern Command and Lt General Harinder Singh, GOC, Fire and Fury Corps briefed him on the state of operational preparedness and on the logistics arrangements for sustenance of forces in winters. The COAS expressed satisfaction on the efforts being made to ensure operational effectiveness and capability enhancement of the forces.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ইন্দিয়ন আর্মী
চীফ ওব আর্মী স্তাফকী লদাখ খোংচৎ
04 SEP 2020 6:31PM by PIB Imphal
চীফ ওব আর্মী স্তাফ, জেনরেল এম.এম. নরবানেগী লেগী নুমিৎ নিনিগী খোঙচৎ ঙসি লোইশিনখ্রে। সি.ও.এ.এস. অসিনা লেদা সেপ্তেম্বর ০৩, ২০২০দা থংখি অমসুং মমাং থংবা মফমশিংদা এল.এ.সি.দা ওইরিবা ফিবম মশামক্না য়েংশিন্নবা চঙশিনখি। সি.ও.এ.এস. অসিনা অৱাংবা মফমশিংদা থবক তারিবা লান্মী অমসুং লোকেল কম্মান্দরশিংগা উন্নখি। মহাক্না মখোয়গী মশাক্কী ঙমখৈ ঙাক শেনবদা অৱাংবা থাক্কী ৱাখল্লোন অমসুং থবক্তা পুক্নিং লুপ্পগী থাকপু শিংথাখি। সি.ও.এ.এস. অসিনা রেঙ্ক খুদিংমক্তা মীৎকুপ নাহুম শিংনা অমসুং থবক অমা লাকপদা পাঙথোকপা ঙম্নবা শেম শাদুনা লৈনবা পুক্নিং চিংশিনখি।
অকোনবদা, লেদা, লেফতনেন্ত জেনরেল ৱাই.কে. জোশি, জেনরেল ওফিসর কম্মান্দিং-ইন-চীফ, নোর্দর্ন কম্মান্দ অমসুং লেফতনেন্ত জেনরেল হরিন্দর সিংহ, জি.ও.সি., ফাইয়র অমসুং ফ্যুরি কোর্পনা মহাক্কী মফমদা ওপরেসনেল প্রিপেয়র্দনেস অমসুং নিংথমথাগী মতমদা ফোর্সশিংনা তুং কোইনা লৈবা য়ানবগীদমক লোজিস্তিক্স এরেঞ্জমেন্তকী মতাংদা শুগাইনা পাউদমখি। সি.ও.এ.এস. অসিনা ফোর্সশিংগী ওপরেসনেল ইফেক্তিবনেস অমসুং মথৌ পাঙথোকপা ঙম্নবগীদমক হেনবা কয়া উবদা অপেনবা ফোংদোকখি।