Ministry of Defence
India and China Military Level meeting on 14 Jul 2020
16 JUL 2020 1:01PM by PIB Delhi
India and China have been engaged in discussions through established military and diplomatic channels to address the prevailing situation along the LAC.
Commanders from PLA & Indian Army held a meeting at Chushul, on Indian side, for the fourth round of talks, on 14 July 2020.
The engagement was consistent with the consensus reached between the Special Representatives of India and China earlier, on 05 July, to discuss complete disengagement.
The Senior Commanders reviewed the progress on implementation of the first phase of disengagement and discussed further steps to ensure complete disengagement.
The two sides remain committed to the objective of complete disengagement. This process is intricate and requires constant verification. They are taking it forward through regular meetings at diplomatic and military level.
Col Aman Anand
PRO (Army)

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ভারত অমসুং চাইনাগী লান্মীগী থাক্কী মীফম জুলাই ১৪, ২০২০দা পাঙথোকখ্রে
16 JUL 2020 1:01PM by PIB Imphal
ভারত অমসুং চাইনানা হৌজিক এল.এ.সি.দা ওইরক্লিবা ফীভমসি হন্থহন্নবা লান্মীগী অমদি দিপ্লোমেতিক চেন্নেলশিংগী খুত্থাঙদা খন্ন-নৈনবগী থৌওং চত্থরি‍।
পি.এল.এ.গী অমসুং ভারত লান্মীগী কম্মান্দরশিংনা ভারতকী মায়কৈদা লৈবা চুশুলদা জুলাই ১৪, ২০২০দা মরিরক শুবা ওইনা মীফম অমা পাঙথোকখ্রে‍।
ৱারী ৱাতাই অদু জুলাই ০৫তা ভারত অমসুং চাইনাগী অখন্নবা মীহুৎশিংগী মরক্তা য়ানবা পুরকখিবা মপুং ফানা মুক্নবা লেপ্নবা ৱাফমদুগা চুননা চৎখি‍।
মকোক থোংবা কম্মান্দরশিং অদুনা অহানবা তাঙ্কক্কী মুক্নবা লেপ্পগী থবক থৌওং পায়খৎলিবদুবু হন্না য়েংশিনখি অমদি মপুং ফানা মুক্নবা লেপ্নবা মখা তাবা খোঙফমশিং খন্নখি‍।
মায়কৈ অনিমক্না মপুং ফানা মুক্নবা লেপ্পা হায়বা ৱাফমদা লেপমিন্নখি‍‍। থৌওং অসি অরুবা ৱাফম ওইবনা লেপ্প নাইদনা য়েংশিনবগী মথৌ তাই‍। মখোয়না হায়রিবা ৱাফমসি দিপ্লোমেতিক অমসুং লান্মীগী থাক্তা চাং নাইনা মীফম পাঙথোক্তুনা খুমাঙ চাউশিন্না চৎলি‍।
কোলোনেল অমন অনন্দ
পি.আর.ও. (আর্মী)