Prime Minister's Office
List of MoU/Agreement exchanged during the State Visit of President of the Republic of Zambia to India
21 AUG 2019 3:00PM by PIB Delhi
Sl. No.
Name of the MOU/Agreement/Treaty
This will be exchanged on the Zambian side by
And on the Indian side by
1
MoU on Cooperation in the field of Geology and Mineral Resources
Hon. Richard Musukwa, Minister of Mines and Minerals Resources
Shri Pralhad Joshi, Minister of Parliamentary Affairs, Coals and Mines
2
MoU on cooperation in the field of Defence
Hon. Joseph Malanji, Minister of Foreign Affairs
Shri V. Muraleedharan,
MOS in the Ministry of External Affairs
3
MoU on cooperation in the field of Arts & Culture
Hon. Joseph Malanji, Minister of Foreign Affairs
Shri V. Muraleedharan,
MOS in the Ministry of External Affairs
4
MoU between Foreign Service Institute of India and Zambian Institute of Diplomacy and International Studies
Hon. Joseph Malanji, Minister of Foreign Affairs
Shri V. Muraleedharan,
MOS in the Ministry of External Affairs
5
MoU on EVBAB Network Project
Hon. Joseph Malanji, Minister of Foreign Affairs
Shri V. Muraleedharan,
MOS in the Ministry of External Affairs
6
MoU between Election Commission of India and Electoral Commission of Zambia
Hon. Justice Esau Chulu, Chairperson, Electoral Commission of Zambia
Shri V. Muraleedharan,
MOS in the Ministry of External Affairs

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জাম্বিয়া গণৰাজ্যৰ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ ভাৰত ভ্ৰমণৰ সময়ত বিনিময় হোৱা বুজাবুজিৰ চুক্তিপত্ৰৰ তালিকা
21 AUG 2019 3:00PM by PIB Guwahati
ক্ৰমিক নং
বুজাবুজিৰ চুক্তিপত্ৰ/সন্ধিৰ নাম
জাম্বিয়াৰ পৰা বিনিময় হোৱা সমূহ
ভাৰতৰ পৰা বিনিময় হোৱা সমূহ
১
ভূতত্ব আৰু খনিজাত সম্পদৰ সহযোগিতাৰ বুজাবুজিৰ চুক্তিপত্ৰ
মাননীয় ৰিচাৰ্ড মুছুকাৱা, খনি আৰু খনিজাত সম্পদ বিভাগৰ মন্ত্ৰী
শ্ৰী প্ৰহ্লাদ যোশী, সংসদীয় পৰিক্ৰমা, কয়লা আৰু খনি বিভাগৰ মন্ত্ৰী
২
প্ৰতিৰক্ষা ক্ষেত্ৰত সহযোগিতাৰ বুজাবুজিৰ চুক্তিপত্ৰ
মাননীয় যোছেফ মালানজি, বৈদেশিক পৰিক্ৰমা বিভাগৰ মন্ত্ৰী
শ্ৰী ভি মুৰলীধৰণ, বৈদেশিক পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰালয়ৰ ৰাজ্যিক মন্ত্ৰী
৩
কলা আৰু সংস্কৃতিৰ ক্ষেত্ৰৰ সহযোগিতাৰ বুজাবুজিৰ চুক্তিপত্ৰ
মাননীয় যোছেফ মালানজি, বৈদেশিক পৰিক্ৰমা বিভাগৰ মন্ত্ৰী
শ্ৰী ভি মুৰলীধৰণ, বৈদেশিক পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰালয়ৰ ৰাজ্যিক মন্ত্ৰী
৪
ফৰেন ছাৰ্ভিচ ইন্সটিটিউট অব্ ইণ্ডিয়া আৰু জাম্বিয়ান ইন্সটিটিউট অব্ ডিপ্ল’মেচী এণ্ড ইণ্টাৰনেচনেল ষ্টাডীজৰ মাজত বুজাবুজিৰ চুক্তিপত্ৰ
মাননীয় যোছেফ মালানজি, বৈদেশিক পৰিক্ৰমা বিভাগৰ মন্ত্ৰী
শ্ৰী ভি মুৰলীধৰণ, বৈদেশিক পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰালয়ৰ ৰাজ্যিক মন্ত্ৰী
৫
ই ভি বি এ বি নেটৱৰ্ক প্ৰকল্পৰ বুজাবুজিৰ চুক্তিপত্ৰ
মাননীয় যোছেফ মালানজি, বৈদেশিক পৰিক্ৰমা বিভাগৰ মন্ত্ৰী
শ্ৰী ভি মুৰলীধৰণ, বৈদেশিক পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰালয়ৰ ৰাজ্যিক মন্ত্ৰী
৬
ভাৰতীয় নিৰ্বাচন আয়োগ আৰু জাম্বিয়াৰ নিৰ্বাচন আয়োগৰ মাজত বুজাবুজিৰ চুক্তিপত্ৰ
মাননীয় ন্যায়াধীশ ইচাউ চুলু, অধ্যক্ষ, জাম্বিয়াৰ নিৰ্বাচন আয়োগ
শ্ৰী ভি মুৰলীধৰণ, বৈদেশিক পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰালয়ৰ ৰাজ্যিক মন্ত্ৰী