প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কমনৱেল্থ গেম্স ২০২৬তা নুপাগী কে.জি. +১১০ গী ইভেন্ততা সিলভর লৌরকপগীদমক্তা প্রধান মন্ত্রীনা লবপ্রীত সিংহগী মফমদা নুংঙায়বা ফোঙদোকখ্রে
31 JUL 2026 2:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গ্লাসগো কমনৱেল্থ গেম্স ২০২৬তা নুপাগী কে.জি. +১১০ গী ৱেৎলিফতিং ইভেন্ততা লুপাগী মেদল লৌরকপগীদমক্তা লবপ্রীত সিংহগী মফমদা নুংঙায়বা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা থোইদোক্না ফোংদোকখি মদুদি লবপ্রীত সিংহনা মহাক্কী থোয়দোক হেন্দোক্না হোৎনবা অদুনা স্নেচ ইভেন্ত অসিদা কমনৱেল্থ গেম্সকি অনৌবা রেকোর্দ অমা থম্বা ঙমখিবনি।
শ্রী মোদীনা মহাক্কী কৎথোকপা অমশুং অচেৎপা অদু থাগত্‍‌পা ফোঙদোকখি অমসুং মহাক্কী তুংগী থবকশিংগীদমক য়াইফ-পাওজেল পিখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা ইখি;
“নুপাগী +১১০ কে.জি.গী ইভেন্ততা সিলভর অমা লৌরকপগীদমক্তা লবপ্রীত সিংহগী অখন্নবা পরফোমেন্স। স্নেচতা মহাক্কী থোয়দোক হেন্দোক্না হোৎনবা অসিনা কমনৱেল্থ গেম্সকি অনৌবা রেকোর্দ অমসু থমখি। মহাক্কী কত্থোকপা অমসুং চপ চানা ৱারেপ লৌবা ঙম্বা অসি তশেঙনা থাগৎনিংঙায়নি। তুংদা পায়খৎকদৌরিবা থবকশিংগীদমক মহাক্কী মফমদা ঐহাক্না য়াইফ-পাওজেল পিজরি।
#CWG2026”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Lovepreet Singh on winning Silver in Men’s +110 kg event at Commonwealth Games 2026
31 JUL 2026 2:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has congratulated Lovepreet Singh on winning the Silver medal in the Men’s +110 kg weightlifting event at the Glasgow Commonwealth Games 2026.
The Prime Minister noted that Lovepreet Singh set a new Commonwealth Games record in the snatch event with his outstanding effort.
Shri Modi lauded his dedication and determination and extended his best wishes for his future endeavours.
The Prime Minister wrote on X;
“Exceptional performance by Lovepreet Singh for winning a Silver in the Men's +110kg event. His outstanding effort in the snatch set a new Commonwealth Games record too. His dedication and determination are truly admirable. My best wishes to him for the endeavours ahead.
#CWG2026”