প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২০২৬ চনৰ কমনৱেলথ গেমছত পুৰুষৰ ১১০ কিলোগ্ৰাম ঊৰ্ধ্বৰ শাখাত ৰূপৰ পদক বিজয়ী লাভপ্ৰীত সিঙক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
31 JUL 2026 2:32PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২৬ চনৰ গ্লাছগো কমনৱেলথ গেমছত পুৰুষৰ ১১০+ কেজি ভাৰোত্তোলন প্ৰতিযোগিতাত ৰূপৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে লাভপ্ৰীত সিঙক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে লাভপ্ৰীত সিঙে তেওঁৰ অসাধাৰণ প্ৰচেষ্টাৰ জৰিয়তে কমনৱেলথ গেমছত এক নতুন অভিলেখ ৰচনা কৰিছে।
শ্ৰী মোদীয়ে তেওঁৰ নিষ্ঠা আৰু সংকল্পক প্ৰশংসা কৰি তেওঁৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত লিখিছে;
‘পুৰুষৰ ১১০+ কেজি শাখাত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে লাভপ্ৰীত সিঙৰ অসাধাৰণ প্ৰদৰ্শন। এই খেলত তেওঁৰ অসাধাৰণ প্ৰচেষ্টাই কমনৱেলথ গেমছত এক নতুন অভিলেখ গঢ়িছে। তেওঁৰ নিষ্ঠা আৰু সংকল্প সঁচাকৈয়ে প্ৰশংসনীয়। ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে তেওঁলৈ মোৰ শুভেচ্ছা জনালো।
#CWG2026

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Lovepreet Singh on winning Silver in Men’s +110 kg event at Commonwealth Games 2026
31 JUL 2026 2:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has congratulated Lovepreet Singh on winning the Silver medal in the Men’s +110 kg weightlifting event at the Glasgow Commonwealth Games 2026.
The Prime Minister noted that Lovepreet Singh set a new Commonwealth Games record in the snatch event with his outstanding effort.
Shri Modi lauded his dedication and determination and extended his best wishes for his future endeavours.
The Prime Minister wrote on X;
“Exceptional performance by Lovepreet Singh for winning a Silver in the Men's +110kg event. His outstanding effort in the snatch set a new Commonwealth Games record too. His dedication and determination are truly admirable. My best wishes to him for the endeavours ahead.
#CWG2026”