প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভল্লুরি অজয়া বাবুগী মফমদা কমনৱেল্থ গেম্স ২০২৬তা সিলভর ফংলকপগীদমক্তা নুংঙায়বা ফোঙদোকখ্রে
28 JUL 2026 2:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গ্লাশগো কমনৱেল্থ গেম্স ২০২৬তা নুপাগী কেজি ৭৯গী ৱেৎলিফতিং ইভেন্ততা সিলভরগী মেদল ফংলকপগীদমক্তা বল্লুরি অজয়া বাবুগী মফমদা নুংঙায়বা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা স্নেচ ইভেন্ততা কমনৱেল্থ গেমসতা রেকোর্দ অমা থমদুনা বল্লুরি অজয়া বাবুসু মহাক্কী মিং রেকোর্দ বুকশিংদা চল্লকপদা নুংঙায়বা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা মহাক্কী তুংগী থবক থৌরমশিংগীদমক মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাওজেল পিখি।
প্রধান মন্ত্রিনা X তা ইখি;
“ৱেৎলিফতিংদা ভারতকিদমক্তা হেন্না মায় পাকপা!
গ্লাশগোগী গেম্সতা নুপাগী কেজি ৭৯গী কেতেগোরীদা বল্লুরি অজয়া বাবুনা সিলভর মেদল ইরমদৃমসিদা পুরকপা অসিদা নুংঙায়বা ফাওই। মহাক্না স্নেচ ইভেন্ততা সি.দব্ল্যু.জি.গী রেকোর্দ অমা থমদুনা রেকোর্দ বুকশিংদা মহাক্কী মিংসু য়াওখ্রে। মহাকপু নুংঙায়বা ফোঙদোকচরি অমসুং মহাক্কী মাঙদা পায়খৎলিবা থবকশিংগীদমক য়াইফ-পাওজেল পিজরি।
#CWG2026”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Valluri Ajaya Babu on winning Silver at Commonwealth Games 2026
28 JUL 2026 2:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has congratulated Valluri Ajaya Babu on winning the Silver medal in the Men’s 79 kg weightlifting event at the Glasgow Commonwealth Games 2026.
The Prime Minister expressed delight that Valluri Ajaya Babu has also etched his name in the record books by setting a Commonwealth Games record in the Snatch event.
Shri Modi extended his best wishes to him for his future endeavours.
The Prime Minister wrote on X;
“More glory for India in Weightlifting!
Delighted that Valluri Ajaya Babu brings home the Silver Medal in the Men’s 79 kg category at the Glasgow games. He has also etched his name in the record books by setting a CWG Record in the Snatch event. Congratulations to him and all the best for his endeavours ahead.
#CWG2026”