প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কমনৱেলথ গেমছ ২০২৬-ত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে ভল্লুৰি অজয় বাবুক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন জ্ঞাপন
28 JUL 2026 2:07PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২৬ চনৰ গ্লাছগো কমনৱেলথ গেমছত পুৰুষৰ ৭৯ কিলোগ্ৰাম ভাৰোত্তোলন শাখাত ৰূপৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে ভল্লুৰি অজয় বাবুক অভিনন্দন জনাইছে।
ভল্লুৰি অজয় বাবুৱে কমনৱেলথ গেমছৰ অভিলেখ স্থাপন কৰি ৰেকৰ্ড বুকত নিজৰ নাম লিপিবদ্ধ কৰা বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আনন্দ প্ৰকাশ কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে তেওঁক ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত লিখিছে;
‘ভাৰোত্তোলনত ভাৰতৰ বাবে অধিক গৌৰৱ!
গ্লাছগো গেমছত পুৰুষৰ ৭৯ কিলোগ্ৰাম শাখাত ভল্লুৰি অজয় বাবুৱে ৰূপৰ পদক লাভ কৰাত আনন্দিত হৈছো। তেওঁ এই শাখাত চি ডব্লিউ জি অভিলেখ স্থাপন কৰি ৰেকৰ্ড বুকতো নিজৰ নাম লিপিবদ্ধ কৰিছে। তেওঁক অভিনন্দন আৰু তেওঁৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভেচ্ছা জনাইছো। #CWG2026’

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Valluri Ajaya Babu on winning Silver at Commonwealth Games 2026
28 JUL 2026 2:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has congratulated Valluri Ajaya Babu on winning the Silver medal in the Men’s 79 kg weightlifting event at the Glasgow Commonwealth Games 2026.
The Prime Minister expressed delight that Valluri Ajaya Babu has also etched his name in the record books by setting a Commonwealth Games record in the Snatch event.
Shri Modi extended his best wishes to him for his future endeavours.
The Prime Minister wrote on X;
“More glory for India in Weightlifting!
Delighted that Valluri Ajaya Babu brings home the Silver Medal in the Men’s 79 kg category at the Glasgow games. He has also etched his name in the record books by setting a CWG Record in the Snatch event. Congratulations to him and all the best for his endeavours ahead.
#CWG2026”