প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গ্লাসগো কম্মনৱেল্থ গেমসতা ৱেথলিফতিংদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা রাজা মতুপান্দি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
27 JUL 2026 1:59PM by PIB Imphal
ৱেথলিফতিংদা ভারতকী অতোপ্পা মেদল অমা ফংলে হায়না ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোঙদোকখ্রে। গ্লাসগো কম্মনৱেল্থ গেমসতা নুপাগী কেজি ৬৫ কাংলুপকী ৱেথলিফতিংদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা রাজা মতুপান্দি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মহাক্কী মাইপাকপা অসিনা ভারতমচা খুদিংমক হরাওবা অমসুং চাউথোকচবা ফাওহল্লে, মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিং মাইপাক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ৱেথলিফতিংদা ভারতকী অতোপ্পা মেদল অমা ফংলে!
গ্লাসগো কম্মনৱেল্থ গেমসতা নুপাগী কেজি ৬৫ কাংলুপকী ৱেথলিফতিংদা সিলভর মেদল ফংলকপদা রাজা মতুপান্দি থাগৎপা ফোঙদোক্লি। মহাক্কী মাইপাকপা অসিনা ভারতমচা খুদিংমক হরাওবা অমসুং চাউথোকচবা ফাওহল্লে। মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিং মাইপাক্নবা ঐগী য়াইফ পাউজেল পীরি।
#CWG2026"

Prime Minister's Office
Prime Minister Congratulates Raja Muthupandi on winning Silver in Weightlifting at the Glasgow Commonwealth Games
27 JUL 2026 1:59PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today highlighted another medal for India in Weightlifting. He congratulated Raja Muthupandi on winning a Silver in the Men’s 65 kg event at the Glasgow Commonwealth Games.
Shri Modi stated that his success makes every Indian happy and proud, conveying his best wishes for his upcoming endeavours.
In a post on X, the Prime Minister shared:
"Another medal for India in Weightlifting!
Congrats to Raja Muthupandi on winning a Silver in the Men’s 65 kg event at the Glasgow Commonwealth Games. His success makes every Indian happy and proud. My best wishes for his upcoming endeavours.
#CWG2026"