প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চি আৰ পি এফৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত জোৱানসকলক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন
27 JUL 2026 2:13PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি চি আৰ পি এফৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে জোৱানসকলক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে। তেওঁ কয় যে চি আৰ পি এফে অদম্য সাহস আৰু কৰ্তব্যৰ প্ৰতি দায়বদ্ধতাৰ জৰিয়তে নিজকে পৃথক কৰি তুলিছে।
শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে আভ্যন্তৰীণ নিৰাপত্তা সুৰক্ষিত কৰাৰ পৰা আৰম্ভ কৰি প্ৰত্যাহ্বানপূৰ্ণ পৰিস্থিতিত নাগৰিকলৈ সেৱা আগবঢ়োৱালৈকে, চি আৰ পি এফৰ জোৱানসকলে সদায় দেশক আগস্থান দি আহিছে। তেওঁ কয় যে মাওবাদ সমূলঞ্চে ধ্বংস কৰাৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁলোকৰ প্ৰচেষ্টা বিশেষভাৱে উল্লেখযোগ্য আৰু লোকসকলৰ জীৱনলৈ শান্তি আৰু প্ৰগতিৰ অৰ্থে অৱদান আগবঢ়াইছে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শ্বেয়াৰ কৰেঃ
‘প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে চি আৰ পি এফৰ জোৱানসকলক শুভেচ্ছা জনাইছো। চি আৰ পি এফে ইয়াৰ অদম্য সাহস আৰু কৰ্তব্যৰ প্ৰতি দায়বদ্ধতাৰ জৰিয়তে নিজকে পৃথক কৰি তুলিছে। আভ্যন্তৰীণ নিৰাপত্তা সুৰক্ষিত কৰাৰ পৰা আৰম্ভ কৰি প্ৰত্যাহ্বানপূৰ্ণ পৰিস্থিতিত নাগৰিকলৈ সেৱা আগবঢ়োৱালৈকে, চি আৰ পি এফৰ জোৱানসকলে সদায় দেশক আগস্থান দি আহিছে। মাওবাদ সমূলঞ্চে ধ্বংস কৰাৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁলোকৰ প্ৰচেষ্টা বিশেষভাৱে উল্লেখযোগ্য আৰু তেওঁলোকে জনসাধাৰণৰ জীৱনত শান্তি আৰু প্ৰগতিৰ অৰ্থে অৱদান আগবঢ়াইছে।
@crpfindia’

Prime Minister's Office
Prime Minister greets all CRPF personnel on their Raising Day
27 JUL 2026 2:13PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended his greetings to all CRPF personnel on their Raising Day. He stated that the CRPF has distinguished itself through its unwavering courage and commitment to duty.
Shri Modi noted that from safeguarding internal security to serving citizens during challenging situations, CRPF personnel have always placed the nation first. He highlighted that their efforts in eliminating the menace of Maoism are particularly notable and have contributed to peace and progress in the lives of several people.
In a post on X, the Prime Minister shared:
"Greetings to all CRPF personnel on their Raising Day. The CRPF has distinguished itself through its unwavering courage and commitment to duty. From safeguarding internal security to serving citizens during challenging situations, CRPF personnel have always placed the nation first. Their efforts in eliminating the menace of Maoism are particularly notable and have contributed to peace and progress in the lives of several people.
@crpfindia"