ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରୌପ୍ୟ ପଦକ ବିଜୟୀ ଭାରତୀୟ ଭାରୋତ୍ତୋଳନକାରୀ ଋଷିକାନ୍ତ ସିଂହ ଚନମବାମଙ୍କୁ ନେଇ ଗର୍ବ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
26 JUL 2026 8:49PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିବା ଏବଂ ନିଜର ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ଶ୍ରେଷ୍ଠ ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ଭାରତୀୟ ଭାରୋତ୍ତୋଳନକାରୀ ଋଷିକାନ୍ତ ସିଂହ ଚନମବାମଙ୍କ ପ୍ରତି ଗର୍ବ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି। ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଥିଲେ ଯେ ତାଙ୍କର ଦୃଢ଼ ସଂକଳ୍ପ ଏବଂ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ପ୍ରଦର୍ଶନ ଦେଶ ପାଇଁ ଅପାର ଆନନ୍ଦ ଆଣିଛି।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କାମନା କରିଥିଲେ ଯେ ସେ ଆହୁରି ଅଧିକ ଉନ୍ନତ ପ୍ରଦର୍ଶନ ଜାରି ରଖିବେ ଏବଂ ଅନେକ ଯୁବ କ୍ରୀଡ଼ାବିତଙ୍କୁ ପ୍ରେରଣା ଦେଇ ତାଙ୍କ ଭବିଷ୍ୟତ ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଥିଲେ।
ଏକ୍ସ ରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି:
"ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିବା ଏବଂ ନିଜର ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ଶ୍ରେଷ୍ଠ ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ଭାରତୀୟ ଭାରୋତ୍ତୋଳନକାରୀ ଋଷିକାନ୍ତ ସିଂହ ଚନମବାମଙ୍କୁ ନେଇ ମୁଁ ଗର୍ବିତ। ତାଙ୍କର ଦୃଢ ସଂକଳ୍ପ ଏବଂ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ପ୍ରଦର୍ଶନ ଦେଶ ପାଇଁ ଅପାର ଆନନ୍ଦ ଆଣିଛି। ସେ ଆହୁରି ଅଧିକ ଉଚ୍ଚତା ହାସଲ କରିବା ଜାରି ରଖନ୍ତୁ ଏବଂ ଅନେକ ଯୁବ କ୍ରୀଡ଼ାବିତଙ୍କୁ ପ୍ରେରଣା ଦିଅନ୍ତୁ। ତାଙ୍କର ଭବିଷ୍ୟତ ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ଶୁଭେଚ୍ଛା!
#CWG2026"

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses pride in Indian lifter Rishikanta Singh Chanambam for winning Silver Medal
26 JUL 2026 8:49PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed his pride in Indian lifter Rishikanta Singh Chanambam for winning a Silver Medal and also achieving his personal best. PM Modi stated that his determination and outstanding performance have brought immense joy to the nation.
Shri Modi wished that he may continue to scale greater heights and inspire many young athletes, conveying best wishes for his future endeavours.
In a post on X, the Prime Minister shared:
"Very proud of Indian lifter Rishikanta Singh Chanambam for winning a Silver Medal and also achieving his personal best. His determination and outstanding performance have brought immense joy to the nation. May he continue to scale greater heights and inspire many young athletes. Best wishes for his future endeavours!
#CWG2026"