প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২০২৬ চনৰ বিশ্ব জুনিয়ৰ স্কোৱাছ চেম্পিয়নশ্বিপত ঐতিহাসিক কৃতিত্বৰ বাবে প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
26 JUL 2026 3:28PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ২০২৬ চনৰ বিশ্ব জুনিয়ৰ স্কোৱাছ চেম্পিয়নশ্বিপত প্ৰদৰ্শন কৰা ঐতিহাসিক কৃতিত্ব বাবে প্ৰশংসা কৰে। সোণৰ পদক লাভ কৰাৰ লগতে বিশ্ব জুনিয়ৰ চেম্পিয়নশ্বিপত খিতাপ দখল কৰা প্ৰথমজন ভাৰতীয় স্কোৱাছ খেলুৱৈ হিচাপে পৰিগণিত অনাহত সিঙক লৈ তেওঁ গৌৰৱ প্ৰকাশ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে উল্লেখ কৰে যে এই সাফল্যই যুৱক-যুৱতীসকলৰ মাজত স্কোৱাছক আৰু অধিক জনপ্ৰিয় কৰি তুলিব।
এক্সৰ এটা পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে শ্বেয়াৰ কৰে :
"২০২৬ চনৰ বিশ্ব জুনিয়ৰ স্কোৱাছ চেম্পিয়নশ্বিপত এক ঐতিহাসিক কৃতিত্ব।
স্বৰ্ণ পদক লাভ কৰি বিশ্ব জুনিয়ৰ চেম্পিয়নশ্বিপৰ খিতাপ দখল কৰা প্ৰথমজন ভাৰতীয় স্কোৱাছ খেলুৱৈ হোৱাৰ বাবে অনাহত সিঙক লৈ গৌৰৱান্বিত। এই সাফল্যই যুৱক-যুৱতীসকলৰ মাজত স্কোৱাছৰ জনপ্ৰিয়তা আৰু অধিক বৃদ্ধি কৰিব।
@Anahat_Singh13"

Prime Minister's Office
Prime Minister praises historic feat at the 2026 World Junior Squash Championship
26 JUL 2026 3:28PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today hailed a historic feat at the 2026 World Junior Squash Championship. He expressed his pride in Anahat Singh for winning the Gold Medal and becoming the first Indian squash player ever to win the World Junior Championship title.
The Prime Minister noted that this accomplishment will further popularise squash among the youth.
In a post on X, the Prime Minister shared:
"A historic feat at the 2026 World Junior Squash Championship.
Proud of Anahat Singh for winning the Gold Medal and becoming the first Indian squash player ever to win the World Junior Championship title. This accomplishment will further popularise squash among the youth.
@Anahat_Singh13"