ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୨୦୨୬ ବିଶ୍ୱ ଜୁନିୟର ସ୍କ୍ୱାସ୍‍ ଚାମ୍ପିଅନସିପର ଐତିହାସିକ ସଫଳତାକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
26 JUL 2026 3:28PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ୨୦୨୬ ବିଶ୍ୱ ଜୁନିୟର ସ୍କ୍ୱାସ୍‍ ଚାମ୍ପିଅନସିପରେ ଏକ ଐତିହାସିକ ସଫଳତାକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି। ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିବା ଏବଂ ବିଶ୍ୱ ଜୁନିୟର ଚାମ୍ପିଅନସିପ୍ ଟାଇଟଲ୍ ଜିତିବାରେ ପ୍ରଥମ ଭାରତୀୟ ସ୍କ୍ୱାସ୍ ଖେଳାଳି ହୋଇଥିବାରୁ ସେ ଅନାହତ ସିଂଙ୍କୁ ନେଇ ଗର୍ବ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଥିଲେ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଉଲ୍ଲେଖ କରିଥିଲେ ଯେ ଏହି ସଫଳତା ଯୁବକମାନଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ସ୍କ୍ୱାସକୁ ଆହୁରି ଲୋକପ୍ରିୟ କରିବ।
ଏକ୍ସ ରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି:
"୨୦୨୬ ବିଶ୍ୱ ଜୁନିୟର ସ୍କ୍ୱାସ୍‍ ଚାମ୍ପିଅନସିପରେ ଏକ ଐତିହାସିକ ସଫଳତା।
ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିବା ଏବଂ ବିଶ୍ୱ ଜୁନିୟର ଚାମ୍ପିଅନସିପ୍ ଟାଇଟଲ୍ ଜିତିବାରେ ପ୍ରଥମ ଭାରତୀୟ ସ୍କ୍ୱାସ୍ ଖେଳାଳି ହୋଇଥିବାରୁ ଅନାହତ ସିଂଙ୍କ ପାଇଁ ଗର୍ବିତ। ଏହି ସଫଳତା ଯୁବକମାନଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ସ୍କ୍ୱାସକୁ ଆହୁରି ଲୋକପ୍ରିୟ କରିବ।
@Anahat_Singh13"

Prime Minister's Office
Prime Minister praises historic feat at the 2026 World Junior Squash Championship
26 JUL 2026 3:28PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today hailed a historic feat at the 2026 World Junior Squash Championship. He expressed his pride in Anahat Singh for winning the Gold Medal and becoming the first Indian squash player ever to win the World Junior Championship title.
The Prime Minister noted that this accomplishment will further popularise squash among the youth.
In a post on X, the Prime Minister shared:
"A historic feat at the 2026 World Junior Squash Championship.
Proud of Anahat Singh for winning the Gold Medal and becoming the first Indian squash player ever to win the World Junior Championship title. This accomplishment will further popularise squash among the youth.
@Anahat_Singh13"