Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates PV Sindhu on winning Japan Open 2026 title
19 JUL 2026 7:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated ace Indian shuttler PV Sindhu on winning the Japan Open 2026 title, becoming the first Indian to achieve this historic feat. Shri Modi remarked that PV Sindhu's determination and exceptional skills were on full display throughout the tournament and she will inspire countless young athletes across the country to play and shine.
The Prime Minister posted on X:
A historic feat for Indian badminton!
Congratulations to PV Sindhu for emerging victorious in the Japan Open 2026. Her determination and exceptional skills were on full display throughout the tournament. The fact that she is the first Indian to win this title makes this achievement even more special. It will inspire countless young athletes across the country to play and shine.
@Pvsindhu1

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জপান ওপন ২০২৬ ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা পি.ভি সিন্ধু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
19 JUL 2026 7:13PM by PIB Imphal
পুৱারি ওইরবা মাইপাকপা অসি পুরকপা ঙম্বা অহানবা ভারতমচা ওইনা, জপান ওপন ২০২৬ ফংলকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী শক্নাইরবী বেতমিন্তন শান্নরোয় পি.ভি সিন্ধু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি তুর্নামেন্ত শীনবা থুংনা পি.ভি সিন্ধু খাংবা কনবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবা উৎখি অমসুং শাননবা অমসুং মকোক থোংনবা লৈবাক শীনবা থুংবগী মশিং থিঙমদ্রবা নহা ওইরিবা শান্নরোয়শিং মহাক্না ইথিল পীগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
ভারতকী বেতমিন্তনগী পুৱারি ওইরবা মাইপাকপা অমনি!
জপান ওপন ২০২৬ ফংলকপদা পি.ভি সিন্ধু থাগৎপা ফোঙদোকচরি। তুর্নামেন্ত শীনবা থুংনা মহাক্না খাংবা কনবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবা উৎখি। তাইতল অসি ফংবা অহানবা ভারতমচা মহাক্না ওইবগা লোয়ননা মাইপাকপা অসি অমুক্ক হেন্না অখন্নবা ওইহল্লে। মসিনা শাননবা অমসুং মকোক থোংনবা লৈবাক শীনবা থুংবগী মশিং থিঙমদ্রবা নহা ওইরিবা শান্নরোয়শিং মহাক্না ইথিল পীগনি।
@Pvsindhu1