ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ହଜରତ ଇମାମ ହୁସେନଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
26 JUN 2026 12:30PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ହଜରତ ଇମାମ୍ ହୁସେନ୍ (ଏ.ଏସ୍.) ଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରିବା ସହ ତାଙ୍କର ଚିରନ୍ତନ ବଳିଦାନ ଏବଂ ସତ୍ୟ ଓ ନ୍ୟାୟ ପ୍ରତି ଅତୁଟ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ ସ୍ମରଣ କରିଛନ୍ତି। ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଉଲ୍ଲେଖ କରିଥିଲେ ଯେ ଇମାମ ହୁସେନଙ୍କ ଜୀବନ ଏବଂ ସହିଦ ହେବା ତାଙ୍କ ସାହସ ଏବଂ ଦୃଢ଼ ବିଶ୍ୱାସର ଶକ୍ତିକୁ ସ୍ମରଣ କରାଇଥାଏ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ 'ଏକ୍ସ ’ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
"ହଜରତ ଇମାମ ହୁସେନ୍ (ଏ.ଏସ୍.) ଙ୍କ ବଳିଦାନ ଅନେକ ଲୋକଙ୍କୁ ସତ୍ୟ ଏବଂ ନ୍ୟାୟ ଅନ୍ୱେଷଣରେ ସ୍ଥିର ରହିବାକୁ ପ୍ରେରଣା ଦେଉଛି। ଏହା ମଧ୍ୟ ସାହସ ଏବଂ ଦୃଢ଼ ବିଶ୍ୱାସର ସ୍ଥାୟୀ ଶକ୍ତିର ଏକ ସ୍ମାରକୀ । "

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tribute to Hazrat Imam Hussain
26 JUN 2026 12:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today, paid homage to Hazrat Imam Hussain (AS), recalling his timeless sacrifice and unwavering commitment to truth and justice. Shri Modi noted that Imam Hussain's life and martyrdom stand as an enduring reminder of the power of courage and conviction.
The Prime Minister posted on X:
"The sacrifice of Hazrat Imam Hussain (AS) continues to inspire many people to remain steadfast in the pursuit of truth and justice. It is also a reminder of the enduring power of courage and conviction."