প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হজরত ইমাম হুসৈনগী মফমদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
26 JUN 2026 12:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হজরত ইমাম হুসৈন (এ.এস.)গী মফমদা ইকাই খুম্নবা উৎলদুনা মহাক্কী মতম চুপ্পগী ওইবা কত্থোকপা অমসুং অচুম্বা অমসুং অচুম্বা ৱায়েলগীদমক অচেৎপা থাজবা অদু নীংশিংখি। ইমাম হুসৈনগী পুন্সি অমসুং থৱায়না পোন্থা পীখিবা অসি থৌনা অমসুং থাজবগী শক্তিগী মতম চুপ্পগী ওইনা খুদম ওইহৌরি হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা পোস্ত তৌখি:
“হজরত ইমাম হুসৈন (এ.এস.)না কত্থোকপা অসিনা মখা তানা মীওই কয়াবু অচুম্বা অমসুং অচুম্বা ৱায়েলগীদমক লেংদনা খোঙফম চেৎনা লেপ্নবা ইথিল পীরি। থৌনা অমসুং থাজবগী মপাঙ্গল অদুবু ঐখোয়দা নীংশিংহল্লি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tribute to Hazrat Imam Hussain
26 JUN 2026 12:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today, paid homage to Hazrat Imam Hussain (AS), recalling his timeless sacrifice and unwavering commitment to truth and justice. Shri Modi noted that Imam Hussain's life and martyrdom stand as an enduring reminder of the power of courage and conviction.
The Prime Minister posted on X:
"The sacrifice of Hazrat Imam Hussain (AS) continues to inspire many people to remain steadfast in the pursuit of truth and justice. It is also a reminder of the enduring power of courage and conviction."