প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এলষ্ট’মৰ মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়া মাৰ্টিন চিয়নৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ মত বিনিময়, ভাৰতৰ যুৱক-যুৱতীসকলৰ সৈতে গোলকীয় সহযোগিতাৰ সুযোগসমূহৰ ওপৰত আলোকপাত
18 JUN 2026 6:42PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এলষ্ট’মৰ মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়া মাৰ্টিন চিয়নৰ সৈতে এক ফলপ্ৰসূ মত বিনিময় কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উল্লেখ কৰে যে এলষ্ট’মৰ ইতিমধ্যে ভাৰতত এক শক্তিশালী উপস্থিতি আছে। মোদীয়ে ভাৰতৰ বিকাশৰ কাহিনীৰ ওপৰত কোম্পানীটোৰ বিশ্বাস আৰু ভাৰতত বিশ্বৰ বাবে নিৰ্মাণৰ দিশত ইয়াৰ প্ৰচেষ্টাক প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে অনাগত সময়ত এই সুযোগসমূহ আৰু অধিক উন্নত হ’ব।
মোদীয়ে জোৰ দিয়ে যে ভাৰতে বিশ্বক ইয়াৰ যুৱক-যুৱতীসকলৰ সৈতে সহযোগিতা কৰিবলৈ আমন্ত্ৰণ জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত লিখিছে;
"এলষ্ট’মৰ চিইঅ’ মাৰ্টিন চিয়নৰ সৈতে এক ফলপ্ৰসূ মত বিনিময় কৰিলো। এলষ্ট’মৰ ইতিমধ্যে ভাৰতত এক শক্তিশালী উপস্থিতি আছে। ভাৰতৰ বিকাশৰ কাহিনীৰ ওপৰত তেওঁলোকৰ বিশ্বাস আৰু ভাৰতত বিশ্বৰ বাবে নিৰ্মাণৰ দিশত তেওঁলোকৰ প্ৰচেষ্টা প্ৰশংসনীয়। আৰু অনাগত সময়ত সুযোগবোৰ আৰু অধিক উন্নত হ’ব।
ভাৰতে বিশ্বক আমাৰ যুৱক-যুৱতীসকলৰ সৈতে সহযোগিতা কৰিবলৈ আমন্ত্ৰণ জনাইছে।
@Alstom”

Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with Alstom CEO Mr. Martin Sion, highlights opportunities for global collaboration with India’s youth
18 JUN 2026 6:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, had a productive interaction with Mr. Martin Sion, CEO of Alstom.
The Prime Minister noted that Alstom already has a strong presence in India. Shri Modi commended the company’s belief in India’s growth story and its efforts towards making in India and making for the world.
The Prime Minister said that the opportunities are going to get even better in the times to come.
Shri Modi emphasized that India invites the world to collaborate with its youth.
The Prime Minister wrote on X;
“Had a productive interaction with the CEO of Alstom, Mr. Martin Sion. Alstom already has a strong presence in India. Their belief in India’s growth story and their efforts towards making in India and making for the world are commendable. And, the opportunities are going to get even better in the times to come.
India invites the world to collaborate with our youth.
@Alstom”